HOT RIGHT NOW

H Katee Sackhoff δεν μασάει ούτε με τον Vin Diesel

Το αλάνι που γνωρίσαμε ως Starbuck στο Battlestar Galactica επιστρέψει ως κυνηγός επικηρυγμένων στο Riddick.

H 33χρονη Katee είναι, μαζί με την Michelle Rodriguez, οι μοναδικές γυναίκες επί της οθόνης που σε πείθουν ότι μπορούν άνετα να σε σπάσουν στο ξύλο και εκτός. Ειδικά τώρα που η Sackhoff αναγκάστηκε να πάρει 10 κιλά μυς για να παίξει τον ρόλο. Κάτι αναγκαίο, αφού το όπλο που κουβαλάει έχει σχεδόν το ίδιο ύψος με εκείνη.

 

 kattee

Μια δήλωση που δεν περιμένεις να ακούσεις από την σκληροτράχηλη πιλότο του Galactica που δεν δίσταζε να μπει στο ρινγκ και να ματώσει ανταλλάσσοντας γροθιές με τους άντρες συναδέλφους της.

Ούτε από την 33χρονη κόρη της εργατικής οικογένειας από το Oregon που (παράλληλα με το τηλεοπτικό Longmire) ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην θηλυκή εκδοχή των Expendables που ετοιμάζεται δίπλα στις Gina Carano και Linda Hamilton.

Η αλήθεια είναι όμως ότι η Katee είναι μάλλον πιο γυναίκα από ότι οι ρόλοι που την καθιέρωσαν. Κάτι που αποδεικνύει το ημερολόγιο που κυκλοφόρησε μαζί με την κολλητή της, Tricia Helfer. Δηλαδή τo Νο6 του Galactica.

Καθώς επίσης κάποιες σκόρπιες σέξι φωτογραφήσεις της.

Άντε και καμία γυμνή σκηνή να βρίσκεται.

Γεγονός είναι πάντως ότι το σώμα της, αποτέλεσμα της εφηβείας της ως πρωταθλήτρια κολύμβησης (σ.σ. σταμάτησε μετά από τραυματισμό στα δυο γόνατα), σε προδιαθέτει για πιο hardcore καταστάσεις.

Σε πείθει ότι η κάτοχος του, αυτή με το πρόσωπο με τα σκληρά χαρακτηριστικά και το αγέρωχο βλέμμα, έχει πιει κασόνια μπύρες σε biker bars ανά την αμερικάνικη επικράτεια.

Ή ήταν η αιτία να ξεσπάσουν αντίστοιχοι καβγάδες σε παρακμιακά καταγώγια τύπου It’s Always Sunny in Philadelphia ανάμεσα στους working class heroes που την πολιορκούσαν καθώς μεγάλωνε. 

Απόδειξη του ταλέντου που κρύβει η Sackhoff η οποία, μετά από μια σειρά ρολίσκων σε αποτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, εντυπωσίασε με τη δύναμη και τον ρεαλισμό που έδωσε στο χαρακτήρα της Starbuck (σ.σ. τον οποίο, στο ορίτζιναλ, έπαιζε άντρας).

Κερδίζοντας μετά από πέντε υπέροχες σεζόν την αιώνια αφοσίωση των fan boys και την τιμή να είναι η μοναδική γυναίκα που επέλεξε ο Vin Diesel να είναι μέρος του Riddick (και όποιων ενδεχομένων σικουέλ του).

 

Είναι ίσως υπερβολή να τη συγκρίνεις με την Sigourney Weaver. Πάντως την δικιά της καριέρα είναι που ζηλεύει η ίδια η Katee. Και αυτή που προσπαθεί να αντιγράψει, δείχνοντας το κωμικό της ταλέντο όπως έκανε πρόσφατα στο Big Bang Theory.

Μεταξύ μας, τσάμπα ο κόπος. Η Sackhoff είναι φτιαγμένη για να παίζει στο διηνεκές  badass χαρακτήρες. Όπως την πρώτη βιονική γυναίκα (που πλέον έχει γίνει κακιά) στο τηλεοπτικό remake του Bionic Woman που ναι μεν πήγε άπατο, αλλά εκείνη ήταν και πάλι αξιομνημόνευτη.

Στην τελική, αυτό που έχει σημασία είναι το μεροκάματο