WOMEN

Οι φωτογράφοι-κυνηγοί ‘ταλέντων’ που κάνουν το instagram να στενάζει

Το άθλημα λέγεται επισήμως boudoir photography και αυτοί είναι οι καλύτεροι στο είδος τους.

Ουσιαστικά πρόκειται για την επόμενη φυσική εξέλιξη στη χαμένη ‘τέχνη’ του φωτογράφου αντρικών περιοδικών. Γιατί μπορεί τα περιοδικά να έχουν πάψει να υπάρχουν, αλλά η ανάγκη (μας) για οφθαλμόλουτρο παραμένει επιτακτική. Οι συγκεκριμένοι απλά μετέτρεψαν το χόμπι τους σε κανονικό insta-επάγγελμα. ‘Μπολιάζοντας’ το με εκείνες τις δόσεις αισθητικής που ανάγουν αυτό που κάνουν σε τέχνη και όχι μόνο -σχεδόν- γυμνό.

Αφορμή για να ‘ανακαλύψω’ τους νέους καλύτερους φίλους σου, υπήρξε ο Mike ‘Ohrangu’ Tang, ένας boudoir φωτογράφος με έδρα το Μαϊάμι (που δουλεύει πάντα μαζί με την make up artist & στιλίστρια σύζυγό του) και 1,3 εκ. followers, πάνω στη δουλειά του οποίου έπεφτα συνεχώς καθώς ψαχούλευα το instagram για διάφορα θέματα τύπου ‘H μεγάλη bimbo θύελλα του Μαϊάμι’ και ‘Tα τσουρουφλιστά insta-fitness girls’.

Another amazing day 😉 with @princesanegraflowviolento @hotkatchina @felicia_luv @lindsaycrolius by an @ohrangutang @ohrangutangsjungle H&M @cristinapilo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mike "Ohrangu" Tang (@ohrangutang) στις

 

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε με ένα γρήγορο σκρλοράρισμα, το παλικάρι (superstar στο είδος του) έχει μια ειδίκευση/ προτίμηση στην πισωκίνηση. Εκτός αν αυτό είναι ‘αναγκαστικό κακό’ λόγω του το που εδρεύει (βλέπε στη γη της μουλάτας και των πλαστικών).

The perfect face, always saving lives @arjamoon by an @ohrangutang @ohrangutangsjungle H&M @cristinapilo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mike "Ohrangu" Tang (@ohrangutang) στις

 

Eξίσου καλός (ίσως και καλύτερος) κυνηγός ταλέντων -αλλά πιο mainstream φωτογραφικά- είναι ο Ρώσος φωτογράφος Aleksandr Marvin (500.000 followers) που το έχει προχωρήσει παραπέρα το θέμα καθώς έχει ξεκινήσει και το δικό του επιτυχημένο πρακτορείο μοντέλων.

Shooting day in Paris with @a_mavrin & @viki_odintcova Repost from @mavrin_diary <= Life MAVRIN studios #MAVRIN #MAVRINmodels #MAVRINdiary

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Aleksandr MAVRIN (@a_mavrin) στις

 

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες από τις δίμετρες Σβετλάνες που βάλαμε στο θέμα ‘Οι Ρωσίδες που κάνουν κατάληψη στο instagram’, μαζί με τις οποίες ταξιδεύει ανά τον κόσμο και τις φωτογραφίζει, ανήκουν στο δικό του ‘στάβλο’.

Thai. #MAVRIN #MAVRINmodels @viki_odintcova #MAVRINdiary @mavrin_diary #MAVRINstudios

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Aleksandr MAVRIN (@a_mavrin) στις

 

Συγκεκριμένα το δικό του όνομα ήταν ένα από τα δυο που μας αναφέρατε -στα comments κάτω από το παραπάνω θέμα- ως ‘κυνηγούς ταλέντων’ μαζί με τον συμπατριώτη του Dmitry Plyusnin (267.000 followers)

#bts #backstage #dubai #dplyusnin with @viki_odintcova

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dmitriy Plyusnin (@dplyusnin) στις

 

Ενώ εξίσου περιζήτητος είναι και ο freelance Ρώσος φωτογράφος (ναι, το επάγγελμα προφανώς και παρουσιάζει τρομερή άνθηση στη γη του Πούτιν) Fedor Shmidt που -άσχετο- φέρνει λίγο σε Ryan Phillippe.

Over flexible @twins222official for #tenweek #fedorshmidt

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Fedor Shmidt (@fshmidt) στις

 

Λιγότερη έντονη παρουσία στο instagram (10.400 followers) αλλά φοβερή αισθητική διαθέτει ο -επίσης Ρώσος- Dmitry Borisov που έχει μια ειδίκευση στις ευλύγιστες γυναίκες.

Please, for publication write tag @borisov_photo Ph: @borisov_photo #gymnastics #arts #art #body #belt #bandage #borisovdmitry #fit #fitness #body #split #topgirl #best #bootybuilding

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dmitry Borisov (@borisov_photo) στις

 

Εξαιρετικά αγαπητός είναι δικαίως ο Gregorio Campos (551.000 followers), με έδρα το Los Angeles, δυνατές συνεργασίες με περιοδικά και έμφυτη απέχθεια στο photoshop (ισχυρίζεται ότι δεν κάνει καθόλου).

i spy @sabyr_omens for The Pillow Talk series. -A photo is worth a thousand words, so give me at least one:

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gregorio Campos (@gregoriophotography) στις

 

Μπροστά από τον φακό του όχι μόνο περνάνε διάφορες ‘επώνυμες’, τύπου Sara Underwood, αλλά έχει ταλέντο στο να να ανακαλύπτει ταλέντα (ειδικά στα πλαίσια του Pillow Talk project του). Όπως την Lilly (δες φωτό πιο κάτω), σερβιτόρα του σε ένα βαφλάδικο στο Nashville, που της έχτισε κανονική καριέρα μοντέλου.

The Pillow talk series, bringing dreams to life. Currently craving Waffle House, and planning a very special trip… Any guesses? Where should I travel to next? Hope you enjoy Lily part II

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gregorio Campos (@gregoriophotography) στις

 

Αν, από την άλλη, προτιμάτε τις insta-καψούρες σας καλυμμένες με πολλά τατού, τότε ειδικός επί του θέματος είναι ο εκ του Portsmouth φωτογράφος Billy Bilacous (39.500 followers).

 

Αισθητική Maxim, με ότι αυτό συνεπάγεται, φαίνεται πως διαθέτει ο Ρώσος Murbo Dagldiyan (121.000 followers) που φαίνεται να γουστάρει σε υπερβολικό βαθμό να τοποθετεί τον εαυτό του μέσα στις λήψεις του.

 

Ενώ γεύση από Κυανή Ακτή φέρνει στο party o Sylvio Testa (29.000 followers) που φαίνεται ότι είναι του κανόνα ‘ποτέ το photoshop δεν είναι αρκετό’.

Sylvia #model #modeling #sexy #glamour #bikini #swimsuit #miami #beach #summer #beach #telephone #sky #socks #sport #fashion #photoshoot #blonde

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sylvio Testa (@sylvio_testa) στις

 

Ειδική μνεία στην Καναδή φωτογράφο Lisa B (65.000 followers), που ξεκίνησε να φωτογραφίζει πίσω στο 2009 μετά το θάνατο του -επίσης φωτογράφου πατέρα της, που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος το άθλημα να είναι αναγκαστικά αποκλειστικά αντρική υπόθεση.

@ashleymartelle by #lkbphotography H&M: @leahdarcymakeup #AshleyMartelle

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lisa B (@lkbphotography) στις

 

Παρότι δεν έχει πολλούς followers, μόλις 12.600, ενδιαφέρον (και κάτι αρκετά χελμουτονιουτικό) έχει ο Γερμανός φωτογράφος -με έδρα την Κολονία- Sacha Leyendecker.

Last chance today… Order Miri Be's calendar today and get 10 postcards an signment for free… www.miribe-2016.com … @miribe_model #bestmodel #greatestcalender #berlin #2016 #miriberocks #getyourlimitedcopy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sacha Leyendecker (@sachaleyendecker) στις

 

H καλή ομάδα από το βάθος του πάγκου φαίνεται

Την λίστα συμπληρώνει ο ανερχόμενος Μοσχοβίτης φωτογράφος  Georgy Alexandrov (17.300 followers) που είναι μάλλον υπερβολικά artistic φλούο για το καλό του.

 

Ο ‘μου θυμίζεις λίγο τον Terry Richardson’ Silviu Sandulescu (14.500 followers) με έδρα το Βουκουρέστι που αποτελεί ιδανική πύλη είσοδο στις καλλονές της χώρας του.

 

O Αυστραλός Troy Crossland (83.600 followers) που έχει ξεχυθεί κανονικά και με το νόμο σε όλες τις παραλίες της ηπείρου του.

Before too long xxx @izzyanders @izzyanders

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @crosslandphotography στις

 

Ο Daniel Chase (51.800 followers) από το San Francisco, περισσότερο alternative και fine art παρά ερωτικός.

 

Οι Λονδρέζοι Faby & Carlo (18.000) που ειδικεύονται στο να βγάζουν παρέλαση τον boudoir εαυτό αληθινών γυναικών της διπλανής πόρτας.

The fabulous @jordanebbitt for #fabyandcarlo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Faby&Carlo Photography (@fabyandcarlo) στις

 

Και ο fashion, boudoir και fine art φωτογράφος John P. Dunnigan (10.000 followers) που είναι περισσότερο γνωστός από ότι υποδηλώνει ο αριθμός των followers του (σ.σ. Δικιά του είναι και η κεντρική του άρθρου, που βραβεύτηκε ως μια από τις 10 καλύτερες της χρονιάς).

#2015 #2015bestnine #fashion #boudoir #lingerie #art #artistic #fineart #female #woman #women #bestof #top #johnpdunnigan #johnpdunniganphotography

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης John P. Dunnigan (@johnpdunnigan) στις

 

Ειδική μνεία στον γνωστό και αγαπημένο Εwan Phelan, των μόλις 25.800 followers.

First class down at @ruralworkshop Thanks to @percris for this shot of me today! #domorewearless #ruralworkshop #dmwl #ewanphelan #domorephotographer #boudoirphotography #ewanphelanphotographer

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ewan Phelan (@ewanphelan) στις