ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε πρώτοι την υποψήφια για 13 Όσκαρ ‘Μορφή του Νερού’

Το PopCode και η Nova σας στέλνει στην avant premiere της ταινίας φαντασίας του Μεξικάνου μάγου Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο.

Στη νέα ταινία από τον σκηνοθέτη του ‘Pan’s Labyrinth’ και του ‘Hellboy’, η Πεντάμορφη συναντά το Τέρας της Μαύρης Λίμνης. Κι εσείς μπορεί να είστε εκεί για να το δείτε πρώτοι στις αίθουσες.

Η Nova προσφέρει στους αναγνώστες του PopCode 4 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere «The Shape of Water», το οποίο έχοντας βραβευθεί στο Φεστιβάλ Βενετίας (όπου και το παρακολουθήσαμε στην παγκόσμια πρεμιέρα του) με τον Χρυσό Λέοντα, έρχεται τώρα με φόρα στα φετινά Όσκαρ, κερδίζοντας 13 υποψηφιότητες μεταξύ των οποίων Ταινίας και Σκηνοθεσίας.

Από τον κορυφαίο παραμυθά, Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, «Η Μορφή του Νερού» είναι ένα εξωπραγματικό παραμύθι που εξελίσσεται με φόντο τον Ψυχρό Πόλεμο στην Αμερική του 1962.

Η Ελάιζα (Σάλι Χόκινς) είναι εγκλωβισμένη σε μια απομονωμένη ζωή, στο κρυμμένο κυβερνητικό εργαστήριο υψηλής ασφάλειας όπου εργάζεται. Η ζωή της, όμως, αλλάζει οριστικά όταν η ίδια και η συνάδελφός της, η Ζέλντα (Οκτάβια Σπένσερ) ανακαλύπτουν ένα αυστηρά απόρρητο πείραμα. Το καστ ολοκληρώνουν οι: Μάικλ Σάνον, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Νταγκ Τζόουνς και Μάικλ Στούλμπαργκ

Δήλωσε τώρα συμμετοχή:

Η avant premiere θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου σε ώρα και τοποθεσία που θα ανακοινωθούν στους 4 τυχερούς. Η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 15 Φεβρουαρίου από την Odeon.