ΣΙΝΕΜΑ

‘Όλα Όσα Μάθαμε Μαζί’: Κέρδισε προσκλήσεις για την avant premiere!

Η Danaos Films προσκαλεί τους αναγνώστες του PopCode σε μια ταινία γεμάτη μουσική από τη Βραζιλία.

Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία του Λαέρτη, ενός ταλαντούχου βιολιστή, ο οποίος μετά από χρόνια προετοιμασιών αποτυγχάνει στις εισαγωγικές εξετάσεις στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Σάο Πάολο. Σιγά σιγά αναγκάζεται να εγκαταλείψει το όνειρο της καριέρας σε κάποια μεγάλη συμφωνική ορχήστρα και βρίσκει δουλειά ως δάσκαλος μουσικής σε ένα δημόσιο γυμνάσιο – λύκειο. Μία καθόλου εύκολη υπόθεση, όπως αποδεικνύεται. Όμως η μεταμορφωτική δύναμη της μουσικής αλλά και αυτή η ξεχωριστή σχέση, που προκύπτει ανάμεσα σε καθηγητή και μαθητές, ανοίγουν τις πόρτες σε ένα νέο κόσμο.

Μία συναισθηματική παρτιτούρα αξιών που έρχεται να δώσει πνοή σε ένα προσεγμένο, αναζωογονητικό σάουντρακ βραζιλιάνικης μουσικής. Κλασικό και συγχρόνως φρέσκο, ευφορικό και εμπνευστικό, το μουσικό σκορ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία αλλά και στις ζωές των ηρώων μας, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με τη βία και την αβεβαιότητα για το μέλλον, που κρύβει η καθημερινότητα στις φαβέλες αλλά και η ίδια η ζωή.

 

Η Danaos Films προσφέρει 30 διπλές προσκλήσεις στους αναγνώστες του PopCode για την πρεμιέρα, την Δευτέρα 5/9 στις 20:30 στον ΔΑΝΑΟ. Δήλωσε συμμετοχή ως την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και δες δωρεάν την ταινία.

 

*Το ‘Όλα Όσα Μάθαμε Μαζί’ βγαίνει στις αίθουσες την 15η Σπετεμβρίου από τη Danaos Films.