DISNEY

Το WTF νέο της ημέρας: Μπορείς να φανταστείς Aladdin από Guy Ritchie;

A Whole New Ritchie World με λυχνάρια, τραγούδια και φλάσμπακ.

Ο Aladdin ανάβει τσιγάρο. Ετοιμάζεται να κάνει τη μεγαλύτερη πώληση της ζωής του. Το remix του  ‘A Whole New World’ από τους Massive Attack ακούγεται στο background. Η ιστορία της ληστείας του λυχναριού πρέπει να πείσει τους μαχαραγιάδες που ενδιαφέρονται για αγορά.

Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι.

Έλα τώρα, μη μου πεις ότι όταν σου λένε ‘Aladdin’, δε σκέφτεσαι αυτόματα Guy Ritchie. Χωρίς πλάκα τώρα, μπορεί να βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Η Disney θέλει να προσθέσει ακόμα μία live-action ταινία στην πολύ μεγάλη λίστα που ετοιμάζει για τα προσεχή χρόνια – προσφάτως η λίστα εμπλουτίστηκε και με το ‘Lion King’ από τον Jon Favreau του ‘Jungle Book’ και του ‘Iron Man’ – αλλά σ’ αυτήν την περίπτωση θέλει “μία φιλόδοξη, μη παραδοσιακή βερσιόν του Aladdin”. Ο Ritchie είναι σίγουρα ένας τρόπος να το κάνεις αυτό, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι το στούντιο δε θέλει να μας πει την ιστορία με τον κλασικό, γραμμικό τρόπο αφήγησης. Ετοιμάσου, λοιπόν, για τα μπρος και τα πίσω πoυ έχουν γίνει η υπογραφή του συγκεκριμένου σκηνοθέτη. Το σενάριο θα το γράψει ο John August του ‘Big Fish’ και του ‘Charlie and the Chocolate Factory’, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο Dan Lin που συνεργάστηκε ξανά με τον Ritchie για το ‘Sherlock Holmes’ του ‘09. Α, και κάτι ακόμα. Το μεγαλύτερο μέρος του σάουντρακ θα συμπεριληφθεί στην ταινία, όπως έγινε πρόσφατα και με το ‘Jungle Book’. Αυτό θέλουμε να το δούμε.

Η επόμενη δουλειά του Ritchie είναι το ‘King Athur: Legend of the Sword’ με τον Charlie Hunnam. Περισσότερα γι’ αυτό εδώ.

Προς το παρόν, τα καλύτερα tweets για το νέο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Όλες οι προγραμματισμένες live-action ταινίες των παραμυθιών της Disney