Vince Bucci / AP Images
DISNEY

Οι δημιουργοί του ‘Game of Thrones’ θα γράψουν σενάριο για το ‘Star Wars’

Η Disney είναι πανέτοιμη να αρμέξει τον γαλαξία.

Χθες ανακοινώθηκε ότι το δίδυμο πίσω από το ‘Game of Thrones’ David Benioff και D.B. Weiss θα κάνουν την παραγωγή και το σενάριο σε μια νέα σειρά ταινιών ‘Star Wars’.

Ας μην αγχωθούν οι φαν όμως, αυτό δεν σημαίνει τίποτα για τις ήδη προγραμματισμένες ταινίες του Rian Johnson και για ό,τι άλλο έχει ήδη ανακοινωθεί για το μέλλον του μέλλοντος. Όλα θα γίνουν.

Από το 2012 που η Disney μπήκε στον πόλεμο, έδειξε το ενδιαφέρον της να εξερευνήσει άλλες περιοχές του μακρινού γαλαξία, αρχικά με το ‘Rogue One’ και τώρα με το πολυαναμενόμενο ‘Solo’. Όλο και κάποια αστρική γωνιά θα βρεθεί λοιπόν να γείρουν το ταλέντο τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται το ‘Game of Thrones’ με το ‘Star Wars’, αφού πριν λίγο καιρό γράψαμε για τις κοινές τοποθεσίες στα γυρίσματα. Και επειδή τίποτα δεν αποκλείεται σε αυτή τη ζωή, μπορεί σε ένα μακρινό για εμάς, κοντινό για την ιστορία της ανθρωπότητας, μέλλον να δούμε κοινό σύμπαν Game-Star, όπως στο ‘Machete 2’, που στα μισά η ταινία ανέβηκε στο γαλαξία (λέω εγώ τώρα).

Ό-μι-τζι. Όσο το γράφω, τόσο πιστεύω ότι θα ενωθούν τα σύμπαντα.

Δεν ξέρουμε πώς σας ακούγονται τα νέα, πάντως θα περάσει αρκετός καιρός και για να το χωνέψουμε και για να δούμε το αποτέλεσμα, αφού οι ταινίες θα μπουν μπροστά μετά το τέλος της 9ης και τελευταίας σεζόν του ‘Game of Thrones’ το 2019.

Σίγουρα δυσοίωνο φαίνεται το μέλλον του ‘Confederate’, της σειράς που θα πραγματευόταν πώς θα είχε εξελιχθεί η ιστορία αν στον Αμερικάνικο Εμφύλιο νικούσε ο κακός Νότος και που θα αναλάμβανε το δίδυμο να εκπληρώσει για το HBO.

Επιπλέον, είναι από καιρό γνωστό ότι η Disney ετοιμάζεται να χτυπήσει το Netflix με δική της πλατφόρμα στριμαρίσματος και για αυτό έχει επιτάξει σειρά ‘Monsters’ και σειρά ‘High School Musical’, ενώ τον Νοέμβριο μάθαμε ότι ετοιμάζει και σειρά ‘Star Wars’. Χθες ο Bob Iger λοιπόν, μεγαλοστέλεχος της Disney, ανακοίνωσε ότι δεν ετοιμάζουν μία, αλλά πολλές σειρές για όλα τα γούστα.

Πόσος χρόνος μας απομένει ακόμη για να μην έχουμε καθόλου χρόνο για ζωή;

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ

Ο Tarantino ετοιμάζει ταινία Star Trek
Ο Martin Scorsese ετοιμάζει ταινία για τον Joker, τα χρόνια της νιότης
Υποδεχτείτε τον νέο μας αφέντη, η Disney αγόρασε τη Fox