ΣΙΝΕΜΑ

Η νύχτα που η Τόνια Σωτηροπούλου κατατρόμαξε τον Jon Bon Jovi

Μια διήγηση της Τόνιας Σωτηροπούλου που άξιζε δικό της άρθρο.

Ποιος να το περίμενε ότι, μια τόσο κουλ και κοσμοπολίτισσα γυναίκα, θα έκρυβε μέσα της μια ‘τερματισμένη’ groupie. Όχι εγώ. Όχι εκείνη. Και σίγουρα όχι ο Jon.

Πώς είναι, τελικά, να γνωρίζεις από κοντά τον τραγουδιστή που είχες αφίσα στο εφηβικό σου δωμάτιο; Εντελώς χάλια.

Αλλά ας αφήσουμε την Τόνια, με την οποία μιλήσαμε πρόσφατα με αφορμή το ‘Success Story’ του Νίκου Περάκη στο οποίο πρωταγωνιστεί, να μας εξηγήσει το γιατί:

‘Ένας από τους καλύτερους φίλους μου στο Λονδίνο ήταν μάνατζερ γνωστών καλλιτεχνών. Συνήθιζε, λοιπόν, να με προσκαλεί σε διάφορα event επειδή θεωρούσε πως θα μου κάνει καλό στη δουλειά μου και επειδή ακριβώς ήμουν πάντοτε κουλ και δεν πάθαινα ποτέ starstruck, αφού θεωρώ ότι όλα είναι μια δουλειά. Όλα αυτά μέχρι τη συγκεκριμένη βραδιά που ήταν μια τεράστια ξεφτίλα, αφού έπαθα κανονικό παραλήρημα και φέρθηκα σαν τερματισμένη groupie.

Comfortable in your own skin #insideandout #intimissimi Outwear : actress Underwear: @intimissimiofficial Captured by @thanassiskrikis For @celebrity_magazinegr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) στις

Φθάνουμε στο bar, βλέπω τους Bon Jovi να μπαίνουν μέσα (δεν ήξερα ότι αυτοί θα έρθουν), συστηνόμαστε, και για τις επόμενες τρεις ώρες έχω πάθει κανονικά σοκ. Έρχεται ο αδερφός του Bon Jovi, που είναι και μανατζέρ του, και μου λέει, επειδή έβλεπε ότι δεν έβγαζα λέξη και κοιτούσα το κενό, ‘Πως είσαι;’. Οπότε αρχίζω ξαφνικά να του ουρλιάζω στη μούρη ‘Είμαι τεράστια φαν’, ‘Είμαι τεράστια φαν’. Εκείνος έπαθε σοκ και άρχισε να κάνει βήματα προς τα πίσω. Εγώ, στον ίδιο τόνο φωνής, άρχισα να του λέω για το αγαπημένο μου κομμάτι που είναι backing track από ένα demo που ούτε ο ίδιος ο Bon Jovi δεν πρέπει να θυμόταν ότι το έγραψε.

Φωτογραφίες: Νίκος Ζήκος

Δεν το περίμενα αυτό από εμένα. Ναι, μικρή ήμουν φαν. Ναι, είχα τον Jon αφίσα στο δωμάτιό μου. Αλλά πίστευα μεγαλώνοντας ότι το είχα ξεπεράσει. Συνέχιζα τιμής ένεκεν να παίρνω τους δίσκους του, αλλά μέχρι εκει. Τελικά έκανα λάθος.

Λίγο μετά ο αδελφός του γυρίζει και λέει στον Jon ότι ‘Πρέπει να μιλήσεις σε αυτό το κορίτσι’. Εκείνος έρχεται, βλέπει το μαλλί μου που το είχα αφήσει να στεγνώσει μόνο του και ήταν πολύ σγουρό και, όταν του λέω ότι είμαι φαν, μου απαντά ‘Ναι, αλλά το ξέρεις ότι έχω αλλάξει τουλάχιστον τρία κουρέματα από το 1993 και μετά’. Ήμουν όντως σαν τον Jon Bon Jovi. Μάλιστα από το συγκεκριμένο περιστατικό εμπνεύστηκε ο σκηνοθέτης του The Bachelor, όταν του το είπα, τη σκηνή που σηκώνομαι και είναι το μαλλί μου έτσι άφρο, με την αφίσα του Bon Jovi πίσω.

Μετά ηρέμησα λίγο και άρχισα να μιλάω κανένα δίωρο με όλους. Μου είπαν κανονικά τα σωψυχά τους. Όταν δε ο Jon έμαθε ότι είχα ήδη αγοράσει εισιτήρια για την συναυλία που είχαν την επόμενη μέρα, μου έδωσε το κινητό του και μου είπε να του στείλω μήνυμα για να με βάλει στο VIP section. Εννοείται πως το συγκεκριμένο βράδυ δεν κοιμήθηκα ποτέ. Το επόμενο πρωί του έστειλα μήνυμα και εκείνος κανόνισε να έρθουν να με πάρουν και να με βάλουν μπροστά μπροστά στη σκηνή. Μετά κρατήσαμε για ένα διάστημα επαφή. Έχουμε να μιλήσουμε πλέον χρόνια με τον Bon Jovi, αλλά έχω το τηλέφωνό του. Και το δικό του και του Richie Sambora.”

Προσοχή. Μπορεί η Τόνια να μην είχε κόλλημα μεγαλώνοντας με κανένα άλλο πέρα από τον Bon Jovi, αλλά της έτυχε ξανά το stalker μικρόβιο και με τον Robert Pattinson.

“Αυτό ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο ρεζιλίκι της ζωής μου. Ο Pattinson με άφηνε παγερά αδιάφορη, μέχρι που τον είδα από κοντά. Τότε έγινα τελείως χαζογκόμενα απέναντί του. Βρεθήκαμε στο εστιατόριο ενός private member’s club στο Λονδίνο. Επειδή ήξερε κάποιον στο τραπέζι μου, ήρθε να πει γεια και μου έδωσε το χέρι του. Δεν του έδωσα ποτέ το δικό μου. Απλώς τον κοιτούσα. Στη συνέχεια σηκώνομαι να πάω στην τουαλέτα, περνάω κατά λάθος από μπροστά του και, έτσι όπως ήμασταν στριμωγμένοι λόγω του κόσμου, αρχίζω να τον μυρίζω. Κάνοντάς τον εντελώς χάλια καθώς όλο το makeup μου βγήκε πάνω στο λευκό πουκάμισό του.

Το χειρότερο; Λίγο μετά βρίσκεται από πίσω μου στην ουρά για την τουαλέτα, με ρωτάει τυχαία ‘Που είναι το μπάνιο’ και εγώ γυρίζω, τον βλέπω, συνειδητοποιώ ότι εκείνος με φοβάται κανονικά πλέον και πιάνω τον εαυτό μου, παρότι προσπαθώ μάταια να με σταματήσω, να του λέω χασκογελώντας ‘Σταμάτα να με ακολουθείς’. Εκείνος, τρομαγμένος, απλώς μου είπε ένα ξερό όχι και σηκώθηκε και έφυγε. Τι να πω, ίσως τελικά έχω το μικρόβιο του stalker.”

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Το ‘Success Story’ ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες του μήνα
Συνέντευξη: H Τόνια Σωτηροπούλου θέλει μια μέρα να γίνει ο Rock