ΣΙΝΕΜΑ

Ο Spider-Man κάνει τη Rihanna καλύτερα από τη Rihanna

Ο Tom Holland είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στο franchise του Spider-Man.

Σε πολύ λίγους μήνες θα τον δεις να ισορροπεί στον ιστό του Spider-Man. Προς το παρόν ισορροπεί με μια ομπρέλα στη σκηνή του ‘Lip Sync Battle’ γιατί το παιδί έχει πολλά ταλέντα.

Έχει παίξει στο ‘Wolf Hall’ με το τοτέμ που λέγεται Mark Rylance, ήταν μάλλον το καλύτερο κομμάτι του ‘Civil War’ – τόσο καλό που ξεχάσαμε τελείως το πόσο βολικά έσκασε στην ταινία – και έχει κερδίσει και το βραβείο του Ανερχόμενου Σταρ στα BAFTA. Για είκοσι χρονών παιδί, καλά τα έχει πάει νομίζουμε.

Με τον χορό έχει στενή σχέση – έχει υποδυθεί και τον Billy Elliot στο παρελθόν μάλιστα – οπότε δε μας έκανε και φοβερή εντύπωση που χόρεψε το ‘Umbrella’ καλύτερα από τη Rihanna που έχει τις χάρες όλες, αλλά δεν τα πάει και πολύ καλά με τις χορογραφίες.

Μαζί του στο σόου εμφανίστηκε και η συμπρωταγωνίστριά του, Zendaya, σε ρόλο Bruno Mars, ξεσηκώνοντας το κοινό με το ‘24K Magic’. H Zendaya έχει ούτως ή άλλως κάνει καριέρα στον χορό και το τραγούδι με χιτ που ανέβηκαν στα τσαρτ του Billboard όπως το ‘Replay’, οπότε από αυτήν περιμέναμε ακόμα περισσότερα και τα πήραμε.

Δεν ξέρουμε αν ο Holland θα πετάξει καμιά πιρουέτα ως Spider-Man,

πάντως μπορούμε να επενδύσουμε σε κάτι καλύτερο από αυτό εδώ το έπος: