LEGION

Όλα τα Marvel νέα που κρατήσαμε από το San Diego Comic-Con

Το round-up άρθρο για τα νέα που πήραμε για τη Marvel από τη μεγάλη γιορτή του San Diego.

Με λιγότερα δωράκια πήγε φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές η Marvel στα πάνελ του San Diego Comic-Con και τα περισσότερα τα κράτησε για όσους ήταν παρόντες, αλλά όσα τελικά μοιράστηκαν και με μας είναι αρκετά για να μας βάλουν σε mood αναμονής.

Έχουμε και λέμε:

‘DOCTOR STRANGE’

Το πρώτο τρέιλερ για τον μάγο της Marvel είχε τον αέρα του διαφορετικού σε σχέση με τις ταινίες του στούντιο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Το δεύτερο μπαίνει βαθύτερα στη μυστικιστική πλευρά του Doctor Strange και των περιπετειών του – μία διάσταση που δεν είχε αγγίξει η Marvel μέχρι σήμερα – δίνοντας έμφαση στις γνώσεις και την τέχνη που θέλει να του μεταδώσει ο χαρακτήρας της Tilda Swinton, The Ancient One.

 

Οι Inception πινελιές που είχαμε εντοπίσει στο πρώτο τρέιλερ συνεχίζονται ακόμη πιο έντονα, αλλά πλέον γνωρίζουμε ότι πρόκειται για διαφορετικές πραγματικότητες στις οποίες ο πρωταγωνιστής θα πρέπει να μάθει να ταξιδεύει έχοντας τον έλεγχο ενέργειας και περιβάλλοντος. Όλα αυτά πριν επιτεθεί ο Kaecilius, κατά κόσμον Mads Mikkelsen. Μην αγχώνεσαι Stephen, καμία πίεση.

Όσο για την αντικατάσταση του Ασιάτη Ancient One με τη λευκή Swinton, ο σκηνοθέτης Scott Derrickson ανέφερε στη διάρκεια του πάνελ ότι νιώθει μεγάλη συμπόνοια πλέον για την κοινότητα των Ασιατών Αμερικανών που δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν το πρόσωπό τους στον κινηματογράφο εκτός στερεοτύπων. Όταν τον περασμένο Μάιο είχε προκύψει ξανά ο ίδιος διάλογος στα social media, ο Derrickson είχε αναφέρει στο Twitter του, ότι “ακούει και μαθαίνει”.  

‘LEGION’ ORIGINAL SERIES

Θα μας επιτρέψετε να ξεχωρίσουμε το ‘Legion’ ως τον νικητή της Marvel από το φετινό Comic-Con. Η πρώτη σειρά στην τηλεόραση από τον κόσμο των X-Men, το ‘Legion’ φαίνεται να διαφέρει ήδη σε τόνο και διάθεση, σε σχέση ακόμα και με τις πιο σκοτεινές σειρές του στούντιο που βλέπουμε από το Netflix.

Ο David Haller έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια και είναι γενικώς γνωστός θαμώνας ψυχιατρείων εδώ και πολλά χρόνια. Το θέμα είναι ότι μετά από μία περίεργη συνάντηση με άλλον ασθενή, έρχεται η ώρα να μπει σε σκέψεις για την πιθανότητα να είναι πραγματικές οι φωνές που ακούει και τα οράματα που βλέπει. Ερώτηση: Ακόμα και τα Bollywood οράματα;

‘THOR: RAGNAROK’

Με τα γυρίσματα να έχουμε ξεκινήσει εξαιρετικά πρόσφατα στην Αυστραλία, το μόνο που πήραμε ουσιαστικά από το πάνελ του ‘Thor’ ήταν ένα logo και η επιβεβαίωση για την εμφάνιση του Hulk ως μονομάχος στην ταινία. Γνωρίζουμε επίσης ότι παρουσιάστηκε ένα βίντεο σε στυλ mockumentary που έδειχνε τι έκαναν ο Thor και ο Hulk κατά τη διάρκεια του Civil War.

 

‘SPIDER-MAN: HOMECOMING’

Έδωσες λιγότερα νέα από το ‘Thor: Ragnarok’; Λογικά θα είσαι το ‘Spider-Man: Homecoming’. Το νεαρό καστ που επίσης βρίσκεται σε γυρίσματα αυτή τη στιγμή – και αυτοαποκαλείται Breakfast Club – βρέθηκε στο Comic-Con μαζί με τον σκηνοθέτη Jon Watts και ουσιαστικά μοιράστηκαν μαζί μας μόνο τα ονόματα των χαρακτήρων τους και τον μεγάλο κακό της ταινίας.

Η Zendaya διατηρεί το όνομα Michelle που έχει και στο IMDB παρότι οι φαν υποπτεύονταν (-νται ακόμα) ότι πρόκειται για τη Mary-Jane, η Laura Harrier θα παίξει τη Liz Allan, ο Tony Revolori τον Flash Thompson και ο Jacob Batalon τον Ned Leeds. Όσο για τον κακό αυτός θα είναι ο Vulture, χωρίς όμως να έχουμε επίσημη επιβεβαίωση ότι θα τον υποδυθεί ο Michael Keaton. Εάν κρίνουμε από τα σχόλια που έκαναν οι θεατές του πάνελ για το σύντομο τρέιλερ που τους παρουσίασαν, τότε το ‘Homecoming’ θα έχει κάτι από ‘Mean Girls’.

Team Spidey ❤️ #spidermanhomecoming #comiccon

A photo posted by ✌️ (@tomholland2013) on

Right before we blew up the world   #teamspiderman #homecoming #mcu #comiccon2016 #marvelfamily

A photo posted by Jacob Batalon (@lifeisaloha) on

Family❤️

A photo posted by Jacob Batalon (@lifeisaloha) on

 Πάρτε άτομα.

‘BLACK PANTHER’

Και στο πάνελ του ‘Black Panther’ το μόνο που είχαμε σχεδόν ήταν η απαρτία του επίσημου πλέον καστ της ταινίας, με τον Michael B. Jordan να επιβεβαιώνεται ως ο άσπονδος εχθρός του Panther, Erik Killmonger, τη Lupita Nyong’o στον ρόλο της Nakia και τη Danai Gurira που θα υποδυθεί την Okoye. 

‘GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2’

Δεν έχουμε συνηθίσει μεγάλα μυστήρια στις ταινίες της Marvel, οπότε η απόκρυψη της ταυτότητας του πατέρα του Peter Quill στο ‘Guardians of the Galaxy’ μας είχε κινήσει την περιέργεια. Τώρα ξέρουμε πως τον πατέρα του θα υποδυθεί ο Kurt Russell στον ρόλο του Ego: The Living Planet.

Για όσους αναρωτιούνται, ο Ego στα κόμικ είναι όντως ένας πλανήτης. Ουπς.

#GOTGvol2 stars are sitting pretty.    #EWComicCon #SDCC   : @matthiasclamer (Photo direction: @rmaltz and @alison_wild)

A photo posted by Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) on

‘AGENTS OF S.H.I.E.L.D.’

Ένα ήταν το βασικό νέο από το πάνελ του ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’ και ήταν μεγάλο. Η εισαγωγή της 4ης σεζόν θα είναι ένας από τους street heroes της Marvel που η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να δούμε με δική του σειρά στο Netflix, αλλά δε μπορείς να τα έχεις όλα σ’ αυτή τη ζωή.

Ghost Rider λοιπόν και το καστ σε κέφια.

We all hate each other. #sdcc2016 #agentsofshield

A photo posted by Chloe Bennet (@chloebennet) on

Gangs all here. #sdcc2016 #agentsofshield

A photo posted by Chloe Bennet (@chloebennet) on

Cheeseburger time. @lil_henstridge

A video posted by Chloe Bennet (@chloebennet) on

Diiiiiiid we crush our @mtv #SDCC interview? Iiiiiiiiii think so           #agentsofshield x

A photo posted by Elizabeth Henstridge (@lil_henstridge) on

Which one of these is not like the others? #pooriain #agentsofshield #marvel #sdcc

A photo posted by Ming-Na Wen (@mingna_wen) on

***

Έχουμε ήδη αναφερθεί στις πρώτες εντυπώσεις μας από τα teaser των ‘Luke Cage’, ‘Iron Fist’ και ‘The Defenders’, αλλά απαιτείται ορθή επανάληψη.