ΣΙΝΕΜΑ

Ανακοινώθηκε ο πρωταγωνιστής στο σίκουελ της ‘Λάμψης’ και είναι ο καλύτερος

Redrum. Redrum. Redrum. Redrum. Redrum. Redrum.

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν όπως είπαμε η χρονιά του Stephen King. Στα μέσα του 2018 το ενδιαφέρον μας για τον τρόμο δεν έχει πέσει καθόλου και τα ανατριχιαστικά νέα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Τον Ιανουάριο μάθαμε ότι μπαίνει μπροστά και η κινηματογραφική μεταφορά του ‘Doctor Sleep’, το σίκουελ της ‘Λάμψης’.  Η ταινία θα βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King, που κυκλοφόρησε το 2013 και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Mike Flanagan, υπεύθυνος και για το ‘Gerald’s Game’ του Netflix.

Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν, λοιπόν, τον Ewan McGregor να πρωταγωνιστεί ως ενήλικος Danny.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Ο Dan Torrance είναι πλέον στα 40 του και ζει σε μια πόλη του New Hampshire, αλλά δεν έχει αφήσει πίσω του τα φαντάσματα του παρελθόντος, ούτε εκείνα έχουν αφήσει αυτόν. Ψυχολογικά τραυματισμένος από το παρελθόν το έχει ρίξει στο αλκοόλ και θυμίζει τον πατέρα του πιο πολύ από όσο θα ήθελε. Βρίσκει δουλειά σε έναν οίκο ευγηρίας, όπου με τις ιδιαίτερες δυνάμεις του προσφέρει την ανακούφιση στους ετοιμοθάνατους. Εκεί γνωρίζει την νεαρή Abra Stone, με την οποία μοιράζεται το ίδιο χάρισμα.

Η συνέχεια της ‘Λάμψης’ ήταν φυσικά ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα από τον κόσμο πρότζεκτ της συγγραφικής καριέρας του Stephen King. Οι αναγνώστες του Stephen King και φαν της ‘Λάμψης’ διχάστηκαν με το ‘Doctor Sleep’, όπως γίνεται πάντα όταν μιλάμε για συνέχειες επιτυχιών τέτοιου μεγέθους και στα βιβλία και στο σινεμά και στην τηλεόραση. Η ταινία βέβαια είναι πάντα ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα και το κοινό που προσεγγίζει δεν είναι το ίδιο.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2020.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Πώς το 2017 έγινε η χρονιά του Stephen King
‘It’: Το φαινόμενο που θα αλλάξει τον τρόμο
Φτιάχνουμε το δικό μας ενήλικο Losers Club για το σίκουελ