ΣΙΝΕΜΑ

H Margot Robbie σοκάρει ξανά με την εμφάνισή της στη νέα της ταινία

Από το 2013 δεν σταματά να μας εκπλήσσει με κάθε της ρόλο.

Γνωρίσαμε την Margot Robbie στο ‘Wolf of Wall Street’, που από το τρέιλερ και μόνο της ταινίας είχε καταφέρει να μιλούν οι πάντες για εκείνη. Ο επόμενος της iconic ρόλος ήταν της Harley Quinn, με τον χαρακτήρα της να είναι πραγματικά ο μόνος λόγος να δεις το ‘Suicide Squad’. Θυμάμαι ακόμα το τρέιλερ που βγήκε το καλοκαίρι του ’15 – έναν ολόκληρο χρόνο πριν βγει η ταινία – και πόσο εντύπωση μας είχε κάνει η Margot. Ενώ στα επόμενα Halloween/ComiCon/Απόκριες ο χαρακτήρας της ήταν στάνταρ επιλογή.

Φέτος κέρδισε την πρώτη της υποψηφιότητά της για Όσκαρ με το ‘I, Tonya’, βασισμένο στην αληθινή ιστορία της αθλήτριας Τonya Harding, κάνοντας ακόμα μια πολύ πετυχημένη μεταμόρφωση.

Ήρθε λοιπόν ακόμη μία φορά που στρέφουμε το κεφάλι για ακόμη ένα λουκ της Margot Robbie, το πιο απίθανο ως τώρα. Aυτό της Βασίλισσας Ελισάβετ (της πρώτης).

Η Margot πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία ‘Mary Queen of Scots’ που βασίζεται στην πραγματική ιστορία της διαμάχης δύο πρώην αγαπημένων εξαδέλφων, της Βασίλισσας Ελισάβετ και της Μαρίας Α’ της Σκωτίας, για τον θρόνο της Αγγλίας. Στον ρόλο της Mary, η επίσης υποψήφια για Όσκαρ Saoirse Ronan. Και εδώ ολόκληρο το τρέιλερ.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνέντευξή μας με τη Saoirse Ronan
Ποια είναι η Harley Quinn
Η Natalie Dormer υπερασπίζεται το γυμνό και τη βία της νέας της ταινίας
H Blake Lively επέστρεψε, αλλά όχι όπως τη φαντάζεσαι
Aκόμα και τον Κώστα Μαρτάκη έχουν χωρίσει από το τηλέφωνο