STAR WARS

Star Wars: Ο BB-8 γνωρίζει τη Σκοτεινή Πλευρά

Παθαίνουμε cuteness overload με τα καινούρια video της Disney για τον BB-8.

Το ‘Star Wars’ επιστρέφει το Δεκέμβριο και εδώ και τρεις μέρες μας το υπενθυμίζει με επίθεση από cuteness. Ο επίσημος λογαριασμός του ‘Star Wars‘ στο Twitter δημοσίευσε τρία μικρά animated βίντεο με πρωταγωνιστή τον ΒΒ-8 και εμείς λιώσαμε. 

Στο πρώτο βίντεο που δημοσιεύτηκε το Σάββατο ο BB-8 γνωρίζει το evil twin του ΒΒ-9Ε. Εδώ να πούμε ότι το παρατσούκλι που είχαν δώσει οι συντελεστές στον κακό ΒΒ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ήταν BB-H8 (hate). Στο βιντεάκι λοιπόν, ο BB-8 πρωτοβλέπει το αδερφάκι του και είναι πολύ χαρούμενος, ο BB-9E όμως τον γράφει και κοιτάει αλλού. Ο BB-8 τον περιεργάζεται και θέλει να παίξει μαζί του, αλλά ο BB-E9 αρχίζει να τον κυνηγά με αποτέλεσμα να κοπανήσει πάνω στον τοίχο και να χάσει το κεφάλι του. Φυσικά ο καλοσυνάτος ΒΒ-8 του το ξαναβάζει, o BB-9E όμως έχει ακόμη άγριες προθέσεις και ο BB-8 την κάνει με ελαφρά.

Για το BΒbawl θα περιμένουμε ως την ταινία.

Στο δεύτερο βίντεο της Κυριακής ο BB-8 δείχνει από τον προσωπικό του προβολέα τα κατορθώματα του R2-D2 στα φιλικά του ρομπότ. Εκείνη την ώρα ο R2-D2 περνάει κουλ και αεράτα από πίσω τους και τα ρομποτάκια τον βλέπουν και αρχίζουν να χοροπηδάνε από χαρά. Η αλήθεια είναι ότι ο BB-8 έχει κλέψει τη ρομποτική δόξα από τον R2-D2, αλλά αυτό το βίντεο μπορεί να συμφιλιώσει τα συναισθήματα των φαν του ‘Star Wars’ που θέλουν να αγαπήσουν τον BB-8 χωρίς να νιώθουν ότι προδίδουν R2-D2. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ο BB-8 είναι μεγάλος φαν του R2-D2 και τα πράγματα έρχονται σε ισορροπία .

Στο τρίτο βίντεο το οποίο δημοσιεύθηκε χθες έχουμε την εισβολή ενός porg στο Millennium Falcon που βρίσκεται ο BB-8 με τον Chewbacca. Τα porg είναι μια cute νέα προσθήκη στο σύμπαν του Star Wars, για την οποία μάθαμε πρώτη φορά τον Ιούλιο και θα έχουμε τη χαρά να μάθουμε περισσότερα στο ‘Last Jedi‘. Τα porgs είναι κάτι σαν πόκεμον πιγκουινογλαροτρωκτικά και είναι σούπερ cute. Στο βίντεο το porg τραβάει τη χαίτη του Chewbacca και ο BB-8 προσπαθεί να το δαμάσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ STAR WARS

The Last Jedi: Luke, Rey και εξωγήινοι πιγκουίνοι σε νέες φωτογραφίες
Το ‘The Last Jedi’ επιτέλους αποκαλύπτεται
10 ιστορίες που δε γνώριζες για την Princess Leia
Star Wars Celebration: 7 πράγματα που μάθαμε για το ‘Last Jedi’
Τα πάντα για το ‘Star Wars’