STRANGER THINGS

Βρήκαμε το νέο ‘Harry Potter’; Η Eleven θα σκίσει ως αδελφή του Sherlock Holmes

Αν δεν βρήκαμε το νέο 'Harry Potter', βρήκαμε το εφηβικό franchise που θα μας απασχολήσει την ερχόμενη δεκαετία.

Το Harry Potter σε αντίστροφη πορεία βασικά και θα εξηγήσουμε γιατί.

Αρχικά κράτα ότι η Millie Bobby Brown, η breakout σταρ του ‘Stranger Things’, μόλις υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει στο νέο franchise της Legendary Entertainment, ως η ηρωίδα των πετυχημένων βιβλίων ‘The Enola Holmes Mysteries’ της Nancy Springer.

Η Enola είναι η 14χρονη αδελφή του διάσημου ντετέκτιβ Sherlock Holmes, με δικά της μυστήρια να λύσει, ορίτζιναλ χαρακτήρες για να της δυσκολεύουν τη ζωή και γνώριμα πρόσωπα απ’ τα εμβληματικά βιβλία του Sir Arthur Conan Doyle όπως ο John Watson και, προφανώς, ο ίδιος ο Sherlock.

(Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

(Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Μιλάμε για έξι ταινίες σε βικτοριανό φόντο, ένα ορφανό από πατέρα κορίτσι που αναζητά την εξαφανισμένη μητέρα του, έναν πασίγνωστο αδελφό που θέλει να τη στείλει σε οικοτροφείο (βλέπε τεταμένες σχέσεις), το δικό της γραφείο ντετέκτιβ με υποθέσεις χαμένων προσώπων, μία διπλή ταυτότητα, και πολλά twists που σε κρατάνε σε εγρήγορση.

Όταν ανακοινώθηκε η πρώτη ταινία ‘Harry Potter’, τα βιβλία της J.K. Rowling ήταν ήδη φαινόμενο οπότε δεν χρειάστηκαν γνωστά ονόματα για τους εφηβικούς ρόλους στην κινηματογραφική μεταφορά, αλλά απ’ την άλλη ως franchise τα ‘Enola Holmes Mysteries’ έχουν την καλή πηγή (η σειρά ήταν υποψήφια για τα βραβεία Edgar μάλιστα), το ταλέντο της Millie που θεωρείται πια σχεδόν A-list, το ενήλικο κάστινγκ που μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλα βρετανικά ονόματα, την ατμόσφαιρα της ιστορικής περιόδου που θα δώσει στο σκοτεινό στοιχείο, και εννοείται τη δύναμη που φέρνει το brand του Sherlock Holmes. Αν η ‘Enola’ δεν αποκτήσει ποτέ την έκταση του ‘Harry Potter’, δεν θα ήταν υπερβολή να προβλέψουμε μια νέα τεράστια επιτυχία μονοθεματικής σειράς ταινιών.

Στο μεταξύ, η Millie εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και συμμετοχή στην παραγωγή. Είναι 13 ετών, οπότε ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τις δικές σου επιλογές.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Κουίζ: Ποιο πιτσιρίκι του ‘Stranger Things’ είσαι;
Πώς το ‘Stranger Things’ έγινε τηλεοπτικό φαινόμενο και 6 ερωτήσεις για την 3η σεζόν
Το ‘Stranger Things’ μάλλον θα ολοκληρωθεί σε 4 σεζόν