ΣΙΝΕΜΑ

Έρχονται οι απόγονοι του John Wick: 9 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και εκδικητές έχουμε, και πληρωμένους δολοφόνους έχουμε, και διπλή Disney έχουμε, και πολλά ακόμη έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε:

Peppermint

H Jennifer Garner γυρίζει στα action λημέρια που μας τη γνώρισαν και είναι διψασμένη για εκδίκηση. Στο ‘Alias’ την είχαν σκοτώσει τον αρραβωνιαστικό, στο ‘Peppermint’ του σκηνοθέτη του πρώτου ‘Taken’, Pierre Morel, της σκότωσαν την οικογένεια. Τώρα θα πάρει το αίμα της πίσω, όχι μόνο από τους δολοφόνους, αλλά και από το σύστημα που δεν τη στήριξε.

Η Garner ήταν η πρώτη επίδοξη leading action woman που έπεσε θύμα του μετα-Elektra/Catwoman Χόλιγουντ και της μείωσης των επικεντρωμένων σε γυναίκες περιπετειών. Αν αξίζει σε κάποια ηθοποιό μια αλά John Wick ευκαιρία, είναι σ’ αυτήν.

Πρεμιέρα: 7 Σεπτεμβρίου (για την Αμερική)

Hotel Artemis Character Trailer

Δεύτερη αλά ‘John Wick’ περιπέτεια, αυτή τη φορά με πληρωμένους δολοφόνους σε αντίθεση με το ‘Peppermint’. Μεγαλύτερη κόπια δηλαδή, αλλά fun κόπια. Τσέκαρε καστ: Jodie Foster, Jeff Goldblum, Sofia Boutella, Charlie Day, Dave Bautista, Sterling K. Brown, Jenny Slate και Zachary Quinto. Το παραπάνω τρέιλερ σε συστήνει στους χαρακτήρες του, σε ρετρό στιλ.

Πρεμιέρα: 8 Ιουνίου (για την Αμερική)

The Equalizer 2

Ο φίλος του site, Antoine Fuqua, των ‘Training Day’ και ‘Magnificent Seven’, επιστρέφει για το σίκουελ του ‘Equalizer’. Μαζί του προφανώς επιστρέφει και ο σταρ του franchise, Denzel Washington, σε φάση Αδέκαστου Μπάρα που δεν σηκώνει μύγα και αδικία στο σπαθί του.

Πρεμιέρα: 6 Σεπτεμβρίου

Preacher: Season 3

Η αναζήτηση του Θεού από τον Jesse Custer, θα πάει τον ιεροκήρυκα της καρδιάς μας στο μέρος που προσπαθεί να αποφύγει περισσότερο απ’ οτιδήποτε στη ζωή του. Το σπίτι του. Η επιστροφή του Jesse στο Angelville μαζί με την Tulip και τον Cassidy θα ξυπνήσει παλιές πικρίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Το μέλλον του κόσμου κρέμεται πάνω τους.

Πρεμιέρα: 24 Ιουνίου (για την Αμερική)

Dietland

Σάτιρα φαντασίας από τη δημιουργό του ‘UnReal’, Marti Noxon, για μια σέκτα γυναικών που τα βάζει με την πατριαρχία και την εμμονή της κοινωνίας με την απώλεια βάρους και τη μόδα. Επικαιρότητα, μαύρο χιούμορ, Julianna Margulies και μια φιλόδοξη κίνηση από το AMC.

Πρεμιέρα: 4 Ιουνίου (για την Αμερική)

Disney’s Christopher Robin

Live-action μεταφορά του Winnie the Pooh από τη Disney με τον Ewan McGregor.

Πρεμιέρα: 6 Σεπτεμβρίου

Snowfall: Season 2

Πέρσι τέτοια εποχή σου γράφαμε για την 1η σεζόν του ‘Snowfall’, τη σειρά του υποψήφιου για Όσκαρ, John Singleton, που έβαλε ξανά στο επίκεντρο τη «γενοκτονία του κρακ» στο Λος Άντζελες των ’80s. Τώρα επιστρέφει ακόμα πιο αληθινό και, δυστυχώς, ακόμη πιο δολοφονικό για τους πρωταγωνιστές του.

Πρεμιέρα: 19 Ιουλίου (για την Αμερική)

Night School

Επόμενη στάση της εκρηκτικά ανερχόμενης κωμικού Tiffany Haddish είναι μια κωμωδία με τον Kevin Hart. Ο Hart θα υποδυθεί έναν άνδρα που αναγκάζεται να πάει σε νυχτερινό σχολείο και η Haddish την καθηγήτριά του.

Πρεμιέρα: 28 Σεπτεμβρίου (για την Αμερική)

Big Hero 6 Series

Το οσκαρικό και αξιαγάπητο ‘Big Hero 6’ αποκτά τη δική του τηλεοπτική συνέχεια.

Πρεμιέρα: 9 Ιουνίου στο Disney Channel

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.