WONDER WOMAN

H Wonder Woman υπερασπίζεται την ανθρωπότητα στο νέο της τρέιλερ

Η Diana παίρνει το λάσο της και κινάει για Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ήθελε να σώσει τον κόσμο, αλλά όσο τον πλησιάζε, τόσο περισσότερο έβλεπε το σκοτεινό του πρόσωπο. Έτσι ξεκινάει το νέο τρέιλερ του ‘Wonder Woman’, γεφυρώνοντας την απογοητευμένη εκδοχή της ηρωίδας του που είδαμε στο ‘BvS’ με το origin story που θα δούμε στη σόλο ταινία της.

Την εποχή του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου, η Diana και οι υπόλοιπες Αμαζόνες δέχονται τη δυσάρεστη έκπληξη της στρατιωτικής εισβολής στο νησί τους και αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα έξω από το προστατευμένο περιβάλλον τους. Αυτό δε σημαίνει ότι όλες τους θα νιώσουν την ανάγκη να επέμβουν στον αχταρμά που έχει (ξανα)δημιουργήσει η ανθρωπότητα – άλλωστε οι Αμαζόνες δεν ήταν ποτέ γνωστές για τη συμπάθειά τους στους άντρες και τους πολέμους τους – αλλά στην περίπτωση της Diana το ζήτημα είναι καθολικό, την αφορά και θέλει να το λύσει.

Η σκηνοθέτιδα Patty Jenkins έχει δηλώσει πως σκοπός όλης της ομάδας ήταν να κρατήσουν απλή την πρώτη ιστορία της Wonder Woman, για να αναδειχθεί καλύτερα ο πυρήνας του χαρακτήρα που είναι η αγνότητα των προθέσεών της και η καλή της καρδιά. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σ’ αυτό εστιάζει και το καινούριο τρέιλερ, αλλά και στη δράση που φαίνεται όχι μόνο συναρπαστική, αλλά και ιδιαίτερα καθαρή.

* Το ‘Wonder Woman’ βγαίνει στις αίθουσες στις 8 Ιουνίου 2017.