GAMES

Καλώς ήρθες Far Cry 5 στη ζωή μας

Ανήμερα της κυκλοφορίας της νέας φανταστικής δημιουργίας της Ubisoft, αναφωνούμε με ένα στόμα, μια φωνή: Trust, prey, obey.

Στην πολιτεία “Hope” των Ηνωμένων Πολιτειών, υπάρχουν κάποιοι φανατικοί που πιστεύουν ότι ο κόσμος φτάνει στο τέλος του. Η οικογένεια Seed δημιούργησε ένα cult για να προσηλυτίσει πιστούς στα αιμοβόρα σχέδιά της και για να τους σώσει θεωρητικά από το τέλος που έρχεται με βήματα γοργά. Μόνο που όποιος στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά τους, βρίσκεται πολύ γρήγορα αντιμέτωπος με την οργή τους. Και εχμ πώς να το θέσουμε κομψά, πεθαίνει.

Ο ιερέας της οικογένειας, ο οραματιστής Joseph Seed είναι ο αρχηγός τους και εκείνος που καταφέρνει να πάρει με το μέρος του ολοένα και περισσότερο κόσμο. Θα βρεθεί κάποιος να τους αντισταθεί; Αυτό είναι το σύμπαν στο οποίο κινείτα το Far Cry 5 το οποίο κυκλοφορεί σήμερα και αναμένεται να ταρακουνήσει τον κόσμο του gaming παγκοσμίως.

Ο father Joseph Seed και το ολοκαίνουριο Far Cry 5 έφτασαν και στη δική μας χώρα. Για την ακρίβεια έφτασαν και στο Σπίτι της 24MEDIA, κάπως απρόσμενα.

Δείτε πώς και τα λέμε σε λίγο.

Ο Mike πήρε τη βίβλο και το νέο παιχνίδι στα χέρια του και εμείς του δώσαμε μία ολόκληρη εβδομάδα ατελείωτου gaming στο Σπίτι μας μέχρι να πάμε να τον τσεκάρουμε ξανά στις 3 Απριλίου. Θα έχει αφεθεί στα χέρια του πατέρα Joseph ή θα έχει γίνει κι εκείνος μέλος της αντίστασης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει κολλήσει με το νέο παιχνίδι μιας και από τις πρώτες δικές μας ώρες gameplay, μιας και είχαμε την τύχη να το έχουμε μερικές ημέρες νωρίτερα, μπορούμε να πούμε ότι δύσκολα θα ξεκολλάς τα χέρια από το χειριστήριο. Και πιθανότατα να τσιμπήσεις και μερικές από τις συνήθειες των locals του Hope County.

Μέχρι να δεις ξανά τα νέα του Mike σε μία εβδομάδα από σήμερα, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα, να διαβάσεις τι έγινε στο Παρίσι, στην δημοσιογραφική αποστολή για το launch του παιχνιδιού, να τσεκάρεις τι είχαν να πουν (αλλά και να τραγουδήσουν) οι δημιουργοί του παιχνιδιού όταν τους γνώρισε ο απεσταλμένος μας Θοδωρής Κουνάδης αλλά και να τρέξεις να αποκτήσεις τη δική σου κόπια του Far Cry 5.