GAMES

Το Σάββατο με ‘Call of Duty: WWII’ δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα

Στο δεύτερο gaming session του House Twenty Four, ‘λιώσαμε’ παίζοντας CoD online με την καλύτερη παρέα, εσάς, σε τρελές ταχύτητες.

To Popcode κάλεσε 3 τυχερούς αναγνώστες του να διαπιστώσουν από κοντά τι σημαίνει πραγματικά γρήγορο internet, παίζοντας online το αγαπημένο (και άκρως απαιτητικό) Call of Duty: WWII στο PlayStation 4, με αντιπάλους από όλον τον κόσμο. Το WIND Fiber, το νέο δίκτυο οπτικών ινών της WIND, ‘μιλάει’ την γλώσσα των gamers. Kαι ήταν εκεί για να γίνει η θεωρία πράξη.

Με ταχύτητες που φτάνουν τα 100 ή και τα 200Mbps και αψεγάδιαστη σταθερότητα στη σύνδεση, η παρέα των φανατικών gamers που επισκέφτηκε το House Twenty Four είχε τη δυνατότητα να περάσει ένα ολόκληρο απόγευμα αποδεκατίζοντας τις δυνάμεις του Άξονα, και χάρη στο μηδενικό lag και τη βαθιά γνώση στους μηχανισμούς του παιχνιδιού, να ανέβει πολύ ψηλά στα rankings, κάνοντας την επίτευξη του πρώτου prestige απλή υπόθεση.

Ο Ρεμύ, ο Θοδωρής και ο Πάτρικ , συνεργάστηκαν άψογα, κατευθύνοντας ο ένας τον άλλο όπου χρειαζόταν σε κάθε χάρτη του παιχνιδιού, ενώ με τα ακουστικά της SteelSeries συνομίλησαν (ακόμα και στα γαλλικά όταν χρειάστηκε) με συμπαίκτες και μη από κάθε γωνιά του πλανήτη. Από τις παραλίες της Νορμανδίας μέχρι το δάσος Hurtgen, οι gamers μπήκαν σε ρόλο στρατιώτη που θα πρέπει να αντιμετωπίσει την κόλαση του δεύτερου Παγκοσμίου πολέμου.

Το πιο ευχάριστο ήταν ότι οι παίκτες ένιωσαν σαν στο σπίτι τους. Γέλασαν, φώναξαν, απόλαυσαν την άνεση του καναπέ, ζεστάθηκαν, έκαναν τα απαραίτητα διαλείμματα για σνακ για να πάρουν δυνάμεις και έζησαν μία διαφορετική gaming εμπειρία στο House Twenty Four.

Το τέλος του session βρήκε και πάλι άπαντες με ένα τεράστιο χαμόγελο, μερικά μετάλλια παραπάνω στη virtual τροπαιοθήκη τους, και την υπόσχεση για επανάληψη της «μάχης» και εκτός House Twenty Four. Άλλωστε έμειναν όλοι τόσο εντυπωσιασμένοι από τις επιδόσεις και τη σταθερότητα του WIND Fiber που το θεωρούν δεδομένο ότι αυτό θα είναι και το επόμενο upgrade στον οικιακό τους εξοπλισμό.

Αν θες κι εσύ να συμμετέχεις σε ένα από τα δύο εναπομείναντα gaming sessions που θα γίνουν το Σάββατο 31 Μαρτίου, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:

powered by Typeform

Δες μερικές ακόμα φωτογραφίες του δεύτερου session και “ψήσου” να μας ακολουθήσεις στο επόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΥΛΒΙΑ ΣΑΧΙΝΗ

Θα περάσουμε καλά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Σαββατιάτικο λιώσιμο με Splatoon 2 και τρελές ταχύτητες