GAMES

Οι φίλοι του animation και του gaming ζουν και αναπνέουν γι’ αυτό το Σάββατο

Ο τίτλος δεν υπερβάλει και γι' αυτό δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε.

Ο τίτλος δεν υπερβάλει και γι’ αυτό δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε. Στη Τεχνόπολη αυτό το Σάββατο στο 2ο Spoudase Festival, πραγματοποιείται μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις που έχει γίνει στην Ελλάδα για τον χώρο του Animation και του Gaming.

Οι διοργανωτές του μεγαλύτερου Φεστιβάλ Σπουδών στην Ελλάδα μετά από το workshop για το Bitcoin πλαισιώνουν το πρόγραμμα με ένα πάνελ που θα ζήλευε οποιοδήποτε εξειδικευμένη έκθεση ακόμα και στο εξωτερικό πάνω στο αντικείμενο των ψηφιακών παιχνιδιών και της εμψύχωσης.

Θέλεις να ακούσεις λοιπόν ζωντανά και δωρεάν τον Άγγελο Ρούβα, σκηνοθέτη ταινιών animation που μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Να σου μεταφέρει τις εμπειρίες του ο Αναστάσιος Κωνσταντόπουλος από την RIOT όπου και εργαζόταν, γνωστή για το League of Legends και όχι μόνο.

Να δεις από κοντά τον διευθυντή και παραγωγό του μοναδικού ελληνικού MMORPG, τον Τάσο Φλάμπουρα. Και όμως είναι υπαρκτό πρόσωπο και το MMORPG λέγεται Darkfall online για όσους δεν το γνωρίζουν.

Και δεν έχει στοπ. Θα ακούσετε τη Ρένια Παπαθανασίου συνιδρύτρια της εταιρείας ViRa, η οποία ειδικεύεται στα VR VIDEO Games και τον σκηνοθέτη Γιώργος Νικολόπουλος, που ερευνά την σύνδεση του animation με το θέατρο σκιών.

Και όμως αυτό το event γίνεται στην Ελλάδα και μάλιστα στη Τεχνόπολη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 2ου Spoudase Festival, του μεγαλύτερου Φεστιβαλικού εκπαιδευτικού Θεσμού της Ελλάδας.

Στις 19 Μαϊου στις 17:00 – 19:00 στο 2ο Spoudase Festival, στη Τεχνόπολη, στο αμφιθέατρο 9,84

Σαν να μην έφταναν αυτά, το πάνελ διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής και η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Δια βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης ηλεκτρονικά.

Η διοργάνωση έχει ανοίξει φόρμα όπου μπορείς να καταθέσεις την ερώτησή σου. Θα απαντηθεί ζωντανά κατά την διάρκεια του event.

Δήλωσε συμμετοχή:

Η συμμετοχή στο Φεστιβάλ είναι δωρεάν όπως και η παρακολούθηση του πάνελ, αλλά η εγγραφή σου εδώ είναι απαραίτητη.