ΛΙΣΤΕΣ

4 τραγούδια που πρέπει να ακούσεις αυτή την εβδομάδα

To PopCode διαλέγει τα κομμάτια που βγήκαν αυτή την εβδομάδα και αξίζουν την προσοχή μας.

Μέσα στο μουσικό χάος το PopCode έψαξε, άκουσε, ξεχώρισε και χώρισε σε 4 κατηγορίες τα κομμάτια που πρέπει να ακούσουμε για αυτή την εβδομάδα.

Οι κατηγορίες μας είναι το κάτι παλιό, το κάτι καινούριο, το κάτι δανεισμένο και το κάτι μπλε και πολλές φορές καταπατώνται χωρίς καμία προειδοποίηση.

Γιατί έτσι.

SOMETHING NEW

Ed Sheeran – Perfect Duet (with Beyoncé)

Είχαμε ακούσει το ‘Perfect’ από τα χείλη του Ed Sheeran πρώτη φορά πριν από περίπου δύο μήνες. Ένα μήνα πριν δημοσιεύτηκε και το άκρως χριστουγεννοχειμερινό βίντεοκλιπ -από αυτά τα κλιπ που είναι σαν ταινίες. Και πριν δύο μέρες ο Ed ξαναχτύπησε με τον δυνατότερο τρόπο. Με ένα ντουέτο με την Beyoncé.

Οι δυο τους έχουν τραγουδήσει μαζί άλλες δύο φορές όμως επί σκηνής, τη μία κάνοντας ένα tribute στον Stevie Wonder, από όπου είναι και η κεντρική μας φωτογραφία και την άλλη στο Global Citizen Festival.

Για την Beyoncé είναι η τρίτη από-κει-που-δεν-το-περιμέναμε συνεργασία της τελευταία μετά το ‘Mi Gente‘ με τους J Balvin και Willy William και το πολύ κακό ‘Walk on Water‘ με τον Eminem.

Λίγες ώρες πριν το release του ‘Perfect Duet’ η Beyoncé είχε απασχολήσει και πάλι τον κόσμο του ίντερνετ εξ αιτίας της συνέντευξης που έδωσε ο Jay-Z στον Dean Baquet.

SOMETHING OLD

Madonna – You’ll See

Μιλώντας για βασίλισσες είναι καιρός να βάλουμε και λίγη Madonna σε αυτή Σαββατιάτικη μουσική συλλογή.

SOMETHING BORROWED

Angel Olsen – Five Years

Angel Olsen covering Bowie

A post shared by EAC (@davidbyrnesgf) on

Η Angel Olsen έκανε cover το ‘Five Years’ του Bowie και για κάποιο λόγο, ενώ το cover δεν υπάρχει σε αξιοπρεπή μορφή, αυτό έγινε μεγάλη είδηση οπότε το αναφέρουμε και εμείς. Γιατί βασικά είναι ωραίο να βρίσκεις αφορμές να αναφέρεις και τον David Bowie και την Angel Olsen, η οποία πρόσφατα έβγαλε τον ολοκαίνουριο δίσκο ‘Phases’.

SOMETHING BLUE

A Victim Of Society – Amnesia

Ένα πολύ ωραίο τραγούδι με ένα πολύ ωραίο φουτουριστικό κλιπ γυρισμένο στο Μπάγκειον στην Ομόνοια. Το ‘Amnesia’ είναι το 5ο κομμάτι του δίσκου των A Victim of Society ‘Freaktown‘ που έγινε διαθέσιμος τον Απρίλιο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Tweets, ποιήματα, κηρύγματα: Όλα τα συστατικά του ‘Lemonade’ της Beyonce