ΛΙΣΤΕΣ

Ο Μαζώ και άλλα 3 τραγούδια που πρέπει να ακούσεις

To PopCode διαλέγει τα κομμάτια που βγήκαν αυτή την εβδομάδα και αξίζουν την προσοχή μας.

Μέσα στο μουσικό χάος το PopCode έψαξε, άκουσε, ξεχώρισε και χώρισε σε 4 κατηγορίες τα κομμάτια που πρέπει να ακούσουμε για αυτή την εβδομάδα.

Οι κατηγορίες μας είναι το κάτι παλιό, το κάτι καινούριο, το κάτι δανεισμένο και το κάτι μπλε και πολλές φορές καταπατώνται χωρίς καμία προειδοποίηση.

Ας πούμε σήμερα. Η συμμετοχή του Μαζωνάκη ανατάραξε τα νερά της στήλης και κάναμε σκραπ τις κατηγορίες και τις εξηγήσεις.

Μαζωνάκης

Γυρισμένο στην Ανάβυσσο. Σκέτη ποίηση.

Menta

Συνεχίζουμε με ελληνική μουσική, κάτι που δεν κάνουμε συχνά σε αυτές τις σαββατιάτικες λίστες. Στις αρχές του 18 οι MENTA θα κυκλοφορήσουν το νέο τους δίσκο ‘Polyend’. Ήδη έχει γίνει διαθέσιμο το ‘Poly’ από τον Οκτώβριο και αυτή την εβδομάδα έγινε το ‘Υοu’. Όλοι οι τίτλοι στα κομμάτια θα είναι μονολεκτικοί και μας έχουν κάνει τιζ ότι μπορεί στο σύνολο να σημαίνουν κάτι.

Επιστροφή Lily Allen

Επέστρεψε το κορίτσι μετά από τρίχρονη απουσία με ένα αρκετά διαφορετικό τραγούδι, γιατί το μισό είναι χιπ χοπ.

Ένα ψυχεδελικό κλιπ

Το κομμάτι είναι πιο κοντά στους ήχους που μας είχαν συνηθίσει οι  MGMT και πιο μακριά από το γκοθ ‘Little Dark Age’ που βγάλαν πριν 2 μήνες. Και τα δύο είναι προάγγελοι του επερχόμενου νέου δίσκου τους, τέταρτου για αυτούς.

Η εμπειρία όμως είναι το κλιπ. Λίγα μπορείς να πεις για το κλιπ μπορείς απλά να το δεις. Στο 3:35 απογειώνεται.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τραγούδια που θα έπρεπε να έχουμε στείλει στη Eurovision