ΜΟΥΣΙΚΗ

Σταμάτα ό,τι κάνεις και άκου τα νέα τραγούδια των Arctic Monkeys

Μόλις απέκτησε σάουντρακ το ΣΚ μας.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της τεράστιας μπάντας από το Sheffield είναι γεγονός. Το ‘Tranquility Base Hotel & Casino’, το πρώτο album των Arctic Monkeys από το 2013 ‘στρίμαρε’ σήμερα στο Spotify και όλος ο rock πλανήτης έτρεξε να ακούσει τι καινούργιο μας έχουν ετοιμάσει ο Alex Turner και η παρέα του.

Το γεγονός μάλιστα ότι αυτή η φορά, σε αντίθεση με ό, τι είχαν κάνει το 2013 και με το ‘AM’, οι Monkeys δεν κυκλοφόρησαν κάποιο single για να ‘προϋπαντήσουν’ το νέο τους album, έκαναν την αγωνία μας ακόμη μεγαλύτερη. Κανείς δεν ήξερε ούτε καν τι ήχο θα έχουν τα νέα τους τραγούδια και οι φήμες έδιναν και έπαιρναν για μία πιθανή μουσική στροφή του group, λίγο πιο μακριά απ’ τον indie ήχο τους όπως τον έχουμε συνηθίσει.

Βέβαια όπως είχε πει και σε συνέντευξη του PopCode ο Alex Turner, “αν δεν ωρίμαζα, αν δεν εξελισσόμουν, δε νομίζω πως θα ήμουν πολύ χαρούμενος”.

Άκου, λοιπόν και πες μας αν σ’ αρέσει το νέο τους υλικό και μην ξεχνάς ότι στις 6 Ιουλίου σε περιμένουν στο Rockwave Festival να στα πούνε και live.

Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι Arctic Monkeys έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Συνέντευξη: Alex Turner, ένιωσες ποτέ σωτήρας της ροκ;