RIHANNA

Η Rihanna σε ένα κουτί: Bιντεοκλίπ για το ‘This Is What You Came For’

H νέα της συνεργασία με τον Calvin Harris έχει βίντεο. #καλοκαιράκι

Η Rihanna αυτή τη στιγμή φαίνεται πως ακολουθεί μια α λα George Clooney, ‘μία για μένα, μία για αυτούς’ συνταγή καριέρας, βγάζοντας ένα άλμπουμ σαν το ‘Anti’ για την τέχνη και μια single συνεργασία με τον Calvin Harris για το #καλοκαιράκι, επειδή άνθρωποι είμαστε, να χορέψουμε θέλουμε κι εμείς.

(Από το ‘Anti’ btw προέρχεται και το προηγούμενο, επικό, βίντεοκλίπ της, σκηνοθετημένο από τον Harmony Korine για το ‘Needed Me’.)

Το ‘This Is What You Came For’ είναι η νέα συνεργασία της Rihanna με τον Harris μετά το ‘We Found Love’, που είναι ίσως το καλύτερο ποπ κομμάτι της δεκαετίας που διανύουμε. Για το νέο single τους δε θα έφτανα τόσο μακριά αλλά τη δουλειά του την κάνει και με το παραπάνω. Προσωπικά την βδομάδα που πέρασε δεν έχω ακούσει κομμάτι πιο πολύ από αυτό, οπότε το βίντεο έρχεται την κατάλληλη στιγμή.

Και είναι κι απόλυτα πετυχημένο κιόλας, υπό την εξής έννοια. Το ‘This Is What You Came For’ είναι ένα κομμάτι που το ακούς και στο μυαλό σου φέρνεις διάφορους συνδυασμούς του ‘είμαι σε κλαμπ γύρω μου αφιονισμέρνο πλήθος ανάμεσα σε laser show’ και του ‘δροσερό αεράκι, εξοχή, ζωάρα’, συνοδεία αυτών των νέον αποχρώσεων που ντύνουν οπτικά τα ’10s. Όλα αυτά τρέχουν σαν εικόνες στους τοίχους που περικλείουν τη Rihanna καθώς (μας) τραγουδάει το κομμάτι, δίχως να το κουνήσει ρούπι από το δωμάτιο.

Εν ολίγοις είναι ακριβώς αυτή η φάση που το τραγουδάς στο σαλόνι σου λες κι είσαι στο κλαμπ, αλλά τελειώνει το κομμάτι και μένεις να χαζεύεις το κουνούπι που έχει αράξει στη λάμπα ρίχνοντας σκιά στον τοίχο. Μπράβο, βιντεοκλίπ, πολύ καλή δουλειά.

Και μπράβο Rihanna, μπράβο Calvin, καλή δουλειά όλοι σας. Με το καλό και το επόμενο.

Να πέσει το βίντεο.