ΒΙΒΛΙΟ

Νέος Μπλεκ #50:  Κυκλοφορεί σήμερα 16 Ιανουαρίου πανελλαδικά!

Ο Μπλεκ πενηνταρίζει και μπαίνει σε νέα τροχιά. Πέρα από τον αγαπημένο Ξανθό Γίγα, θα διαβάσετε ιστορίες των Ταρζάν, Ντύλαν Ντογκ, Ρίνγκο και Παιδί Πάνθηρα.

Σήμερα Τρίτη 16 Ιανουαρίου κυκλοφορεί ο Νέος Μπλεκ #50 πανελλαδικά με Ξανθό Γίγα, Ταρζάν, Ντύλαν Ντογκ, Παιδί Πάνθηρα και Μάρτιν Μίστερι! Το Νέο Μπλεκ #50 καθώς και προηγούμενα τεύχη.

Ο Μπλεκ πενηνταρίζει και μπαίνει σε νέα τροχιά! Μέσα στο 2018, από τις σελίδες του Νέου Μπλεκ, πέρα από τον αγαπημένο Ξανθό Γίγα, θα διαβάσετε ιστορίες των Ταρζάν, Ντύλαν Ντογκ, Ρίνγκο και Παιδί Πάνθηρα. Εννοείται βέβαια ότι θα υπάρχουν και εμβόλιμες εκπλήξεις! Στο τεύχος #50 θα διαβάσετε:

Στην ιστορία του Μπλεκ με τίτλο “Η χαμένη κοιλάδα” (Veliki Blek, 1982) σε σενάριο S. Obradovic και σχέδιο B. Kerac κ’ P. Koza, ο ήρωας  μας, παρέα με τον Καθηγητή Μυστήριο και τον Ρόντυ, γίνεται μάρτυρας του βασανισμού ενός Ινδιάνου της φυλής των Αζτέκων. Και είναι αυτός που όταν ελευθερωθεί, θα τους οδηγήσει στην Αρχαία Πόλη των Αζτέκων! Στο α’ μέρος της δεύτερης ιστορίας του Μπλεκ με τίτλο «Το κόκκινο λουλούδι» (KIWI #409, Μάιος 1989) σε σενάριο και σχέδιο C. Tota, οι ήρωες μας σώζουν το γενναίο πατριώτη Τζίμυ Μπρούστερ από μια ομάδα πολεμιστών Μίκμακ. Ο τελευταίος θα τους διηγηθεί πως έφτασε στο σημείο αυτό…

Στην ιστορία του Ταρζάν με τίτλο «Ο Μικρός Πίθηκος» (Tarzan #213, Οκτώβριος 1972) σε σενάριο και σχέδιο J. Kubert, ο ήρωας μας σώζει ένα μικρό πήθικο από τα δόντια δυο πεινασμένων πανθήρων!

Στην ιστορία του Ντύλαν Ντογκ με τίτλο «Η βίλα των εραστών» (Dylan Dog Color fest #6, Απρίλιος 2011) σε σενάριο και σχέδιο V. Vinci “ο επιθεωρητής του ονείρου” αναλαμβάνει να ερευνήσει ένα μυστηριώδες ιστορικό αρχοντικό!

Στην 4-σελιδη περιπέτεια του Παιδιού Πάνθηρα (Buster, 1976) σε σενάριο T. Tully και σχέδιο M. Western κ’ E. Bradbury, ο Μπίλυ Φάρμερ οργανώνει ένα σχέδιο για να …αυτοφωτογραφηθεί ως Παιδί-Πάνθηρας και να κερδίσει τα χρήματα που προσφέρει ο εκδότης του.

Τέλος, στο β’ μέρος της ιστορίας του Μάρτιν Μίστερι με τίτλο “Το σπαθί στον βράχο” ο μοναδικός ντετέκτιβ σώζεται από έναν …απρόσμενο ήρωα!

Αυτό το τεύχος απλά δεν χάνεται!

Mπορείτε να τα παραγγείλετε απευθείας από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ μέσω του www.mikrosiros.gr ή τηλεφωνικά στο 210-8983824!