GAME OF THRONES

Οι δράκοι της Daenerys δεν αστειεύονται στις νέες φωτογραφίες του ‘Game of Thrones’

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα, το HBO μας πετάει λίγα ακόμα κοκαλάκια.

Επτά περίπου εβδομάδες μας χωρίζουν από την έναρξη του 7ου κύκλου ‘Game of Thrones’ και η προώθηση έχει πάρει μπρος για τα καλά. Μετά τις πρώτες φωτογραφίες του νέου κύκλου και το πρώτο επίσημο τρέιλερ που υπόσχεται ότι οι νέοι μονάρχες θα διεκδικήσουν τη θέση τους στο απόλυτο κέντρο της εξουσίας, έρχονται ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από τη νέα σεζόν για να μας κάνουν την προσμονή λίγο ευκολότερη. Εάν δε θες να γνωρίζεις το παραμικρό σπόιλερ για το μέλλον της σειράς, αυτή είναι η στιγμή που εγκαταλείπεις το άρθρο.

Με τον νέο κύκλο να φεύγει πλέον σχεδόν εντελώς από τα βιβλία, οι υποθέσεις μας μπορούν να είναι μόνο αυτό – υποθέσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δράκοι της Daenerys είναι bigger και κατά τα φαινόμενα badder.

Πηγή: Entertainment Weekly

Στο μεταξύ το HBO έχει επιβεβαιώσει 4 prequel από το σύμπαν του George R.R. Martin που δουλεύονται από 4 διαφορετικούς σεναριογράφους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και τα 4 θα καταλήξουν στην οθόνη μας, ενώ ο ίδιος ο Martin επιβεβαίωσε ένα 5ο prequel χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του δημιουργού που το έχει αναλάβει.

Ένα είναι το σίγουρο όμως σύμφωνα με τον ίδιο, κανένα prequel δε θα σχετίζεται με την επανάσταση του Robert Baratheon αφού μέχρι το τέλος της σειράς και των βιβλίων, δε θα έχει μείνει τίποτα δραματουργικά ανεξερεύνητο που να δικαιολογεί μία σόλο εξιστόρηση της συγκεκριμένης περιόδου.

* Το ‘Game of Thrones’ θα επιστρέψει στις 16 Ιουλίου.