GAME OF THRONES

Game of Thrones: Οι πρώτες φωτογραφίες του 7ου κύκλου είναι εδώ

Μετά το πρώτο τρέιλερ της 7ης σεζόν, ήρθαν και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες.

Η τελευταία μέρα του Μάρτη μας έδωσε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του 7ου κύκλου ‘Game of Thrones’ με το ‘Sit Down’ των James να καλεί τους μονάρχες του Westeros να καθίσουν στον θρόνο τους. Οι πρώτες μέρες του Απρίλη μας έδωσαν μια κοντινότερη ματιά στους χαρακτήρες της σειράς, ζωντανούς και νεκρούς (ή μήπως όχι;).

Τώρα έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τους βασικούς πρωταγωνιστές που έχουν απομείνει και τον στενό τους κύκλο, οπότε εάν δεν έχεις την παραμικρή διάθεση να δεις έστω και μέσα από την κλειδαρότρυπα τους αγαπημένους σου ήρωες, η στιγμή που αφήνεις το ποστ είναι αυτή. Ακολουθούν πιθανά spoilers.

Δεν ξέρουμε πού ακριβώς βρίσκεται η Daenerys και η υπόλοιπη #TeamDany, αλλά αν έπρεπε να μαντέψουμε θα λέγαμε Dragonstone ή Dragonpit. Επειδή είναι μάλλον νωρίς για το δεύτερο (για τα ερείπια του κτίσματος που φυλούσαν κάποτε οι Targaryen τους δράκους τους δηλαδή) μιας και βρίσκεται εντός του King’s Landing, και δεν κόβουμε την Dany να έχει παλαβώσει τόσο ώστε να σκάσει απλά μύτη έξω από την πόρτα της Cersei, δίνουμε τις περισσότερες πιθανότητες για Dragonstone.

Η στιγμή φαίνεται να έχει συνεπάρει το crew, οπότε ή οι δράκοι κάνουν τα δικά τους, ή η σημαία των Targaryen κυματίζει πάλι στο παλιό τους κάστρο.

#TeamDany πάντα στυλάτη, με νέα δρακουλίσια αξεσουάρ.

Στα κρύα, ο Jon Targaryen Snow είναι πια ο Βασιλιάς στον Βορρά, με το δεξί του πλέον χέρι, Davos Seaworth, να έχει πάρει τη δικαιωματική του θέση στο τραπέζι και μάλιστα με επίσημη approved by a Stark φορεσιά.

Αφού δε μπορούμε να έχουμε τη Lyanna Mormont στον Σιδερένιο Θρόνο όπως θα θέλαμε, ας την έχουμε τουλάχιστον να τους φέρνει όλους βόλτα στο conference room του Winterfell.

Κακές συναναστροφές (και περούκα).

Το ζευγάρι της περσινής χρονιάς δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα.

Ο Hound ετοιμάζεται να εμπλουτίσει τη λίστα των κορυφαίων στιγμών του με την άνοδό του στον Βορρά, όσο εμείς απομακρυνόμαστε ακόμα περισσότερο γεωγραφικά από το Cleganebowl.

H ζωή της Meera είναι η χειρότερη, δηλαδή άλλη μια Κυριακή στο ‘Game of Thrones’.

(Να θυμίσουμε εδώ ότι η Ellie Kendrick κουβαλάει πραγματικά τον Isaac Hempstead Wright στο έλκηθρο).

Τα αδέρφια Lannister ζουν σε μια νέα πραγματικότητα όπου η Cersei είναι βασίλισσα και ο Jaime για πρώτη φορά δεν ξέρει τι να κάνει με αυτό.

Sam και Gilly μελετούν στην Oldtown. Έχουμε εικάσει στο παρελθόν ότι ο Sam θα είναι αυτός που θα μάθει πώς φτιάχνεται το πολύτιμο για τον πόλεμο εναντίον των White Walkers βαλυριανό ατσάλι, οπότε μπορεί να βρισκόμαστε μπροστά στην ανακάλυψη.

Να ένα βλέμμα που λέει “πόσοι Frey μένουν για να σκοτώσω ακόμα”; Λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν.

* Το ‘Game of Thrones’ επιστρέφει στις 16 Ιουλίου.