GAME OF THRONES

Game of Thrones: Μια γυναίκα φεύγει από τον 8ο κύκλο, μια σωστή κυρία

Κάνει κρύο κι η βροχή πάγωσε στη στέγη του Winterfell.

Ένας χρόνος και κάτι φαίνεται να μας χωρίζει από τον 8ο και τελευταίο κύκλο ‘Game of Thrones’, αλλά τα νέα δεν θα σταματήσουν να έρχονται μέχρι να πέσουν οι πρώτοι τίτλοι στην οθόνη μας.

Εάν δεν θες να γνωρίζεις το παραμικρό για την αυλαία της αγαπημένης σου σειράς, ήρθε η ώρα να αποχωρίσεις γιατί ακολουθούν πιθανά σπόιλερ.

Αν πάλι θες να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα, ήρθε η ώρα να θρηνήσεις μαζί μας μια μικρή απώλεια για την πλοκή, μεγάλη για την καρδιά.

Η Ellie Kendrick, η ηθοποιός που υποδύεται τη Meera Reed, γνωστή και ως το σκυλί το μαύρο το πιστό που στήριξε όσο κανείς τον Bran Stark για να πάρει τελικά μια χυλόπιτα ίσα με το Τείχος (rip), είπε σε συνέντευξή της στο Metro ότι δεν θα είναι στην 8η σεζόν.

“[Δεν θα είμαι] απ’ όσο γνωρίζω. Δεν ξέρω. Έχει πλάκα γιατί με ρωτούν πάντα, ‘Τι θα γίνει; Είσαι μέσα’. Η αλήθεια είναι πραγματικά ότι δεν γνωρίζω. Περιμένω το τηλέφωνο να χτυπήσει και τότε τα μαθαίνω, αλλά δεν έχει χτυπήσει οπότε δεν ξέρω. Θα μάθω αν είμαι ή όχι σε κάποια φάση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ειδοποιηθεί, οπότε δεν το έχω ανακαλύψει ακόμη”.

Σίγουρα αφήνει λίγο χώρο για κάποια εμφάνιση του χαρακτήρα της, αλλά με δεδομένο το γεγονός ότι έχουν γίνει οι πρώτες αναγνώσεις των σεναρίων και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει με αργούς ρυθμούς από τον Οκτώβριο, οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες.

Η τελευταία σκηνή της Meera στη σειρά δηλαδή, ήταν μια συνάντηση με τον Bran σε λαπτοπική κατάσταση επεξεργασίας δεδομένων, για ένα ευχαριστώ που ο νεαρός Stark εννοεί μεν, αλλά εντάξει κιόλας, μην του παραγίνεσαι, έχει ένα Westeros να σώσει και όλοι οι υπόλοιποι είναι πολύ μικροί στο πλάνο της ζωής.

Κορίτσια, να ξέρετε. Θα τον πονέσετε, θα τον ταΐσετε, θα κοψομεσιαστείτε που θα σέρνεστε μαζί του σε όλον τον Βορρά, θα πέσετε πάνω του για να τον σώσετε σαν άλλη Ποκαχόντας, αλλά την προβιά σας και έξω από την πόρτα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί το πλάνο της Cersei είναι καταδικασμένο να αποτύχει
Game of Thrones: Μόλις έφτασε το καλύτερο νέο για τον 8ο κύκλο
Game of Thrones: Ο 8ος κύκλος θα είναι ο πιο ακριβός στην ιστορία της τηλεόρασης
Όλα όσα ξέρουμε για τις 5 spin-off σειρές
Ο George R.R. Martin μαρτύρησε την 1η spin-off σειρά