GAME OF THRONES

Μπορεί να δούμε περισσότερο ‘Game of Thrones’ απ’ όσο υπολογίζαμε

Η καθυστέρηση μιας τυπικής διαδικασίας γεννά σενάρια για πιθανότητες για περισσότερο Westeros.

Γνωρίζουμε εδώ και έναν περίπου χρόνο από τους showrunners του ‘Game of Thrones’, David Benioff και D.B. Weiss, ότι μας μένουν 13 μονάχα ώρες στον κόσμο του Westeros, με 7 επεισόδια για τον 7ο κύκλο που περιμένουμε το καλοκαίρι και άλλα 6 για το 2018, αντίθετα με τα 10 που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι τώρα.

Μία συνέντευξη του Entertainment Weekly με τον Πρόεδρο του HBO Programming, Casey Bloys, όμως, αφήνει ανοιχτό το θέμα των επεισοδίων του 8ου κύκλου. Για την ακρίβεια το HBO δεν έχει ανανεώσει επίσημα την 8η σεζόν παρότι δε θα μπορούσε να είναι πιο σίγουρη για το δίκτυο, ακριβώς γιατί ελπίζουν σε παραπάνω ώρες.

Οι showrunners μελετούν ακόμα τη φόρμα της σεζόν, αυτό που θέλουν να κάνουν. Θα πάρω όσα παραπάνω [επεισόδια] μου δώσουν. Αν μου δώσουν 8, εγώ θα θέλω 10. Αλλά εξαρτάται από εκείνους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι δημιουργοί του ‘Game of Thrones’ δε θα ανακατευτούν με prequel

Όσο για το prequel που ακούγεται εδώ και χρόνια ότι τριγυρνάει το HBO, ακόμα και χωρίς την υπογραφή των Benioff και Weiss, αυτό είναι ακόμα στα χαρτιά, αν και δε θα το επιχειρήσουν αν δεν πρόκειται να βγει κάτι πολύ ενδιαφέρον.

“Είναι τόσο μεγάλο το σύμπαν που θα ήταν βλακώδες να μην το εξερευνήσουμε, αλλά είναι ήδη τόσο ψηλά ο πήχης. Θα το προσπαθήσουμε, αλλά δε θέλω να κάνω κάτι απλά για να το κάνω. Πρέπει να είναι κάτι ξεχωριστό. Θα προτιμούσα να μην έχουμε συνέχεια και να το αφήσουμε ως έχει, αν είναι να γίνει βιαστικά”.

“Ένα prequel έχει λιγότερη πίεση από ένα spin-off. Η ιστορία του George R.R. Martin για το Westeros μας δίνει το περιθώριο να πούμε σε έναν σεναριογράφο, “Αν είχες στο νου σου να το προχωρήσεις, πάρτο και εμπλούτισέ το” και εμείς μετά θα δούμε το αποτέλεσμα.”

Μπορεί το HBO να μην έχει το άγχος του βαλτώματος τώρα που κέρδισε το στοίχημά του για το ‘Westworld’, αλλά με το νέο φαινόμενο του δικτύου να επιστρέφει το 2018 και ποιος ξέρει πότε ξανά μετά από τότε, δε θα τους κακόπεφτε να έχουν μία ακόμα σίγουρη επιτυχία για τα επόμενα χρόνια.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ POPCODE ΓΙΑ ΤΟ ‘GAME OF THRONES’