GAME OF THRONES

Οι 10 πιο ψηλοί ηθοποιοί του ‘Game of Thrones’

Από κάποιους το περιμέναμε από κάποιους δεν το περιμέναμε.

Ποιοι είναι άραγε οι δέκα πιο ψηλοί ηθοποιοί που έχουν περάσει ποτέ από το ‘Game of Thrones‘; Να μια ερώτηση που σίγουρα έχετε κάνει όλοι στον εαυτό σας. Ε, λοιπόν κυρίες και κύριοι ήρθε η στιγμή να απαντηθεί αυτό το ερώτημα. Κάτσαμε, κάναμε τεράστια έρευνα, συνομιλήσαμε με τους παραγωγούς, συνομιλήσαμε με τον Bran, είδαμε όλες τις σεζόν από την αρχή μετρώντας τις ίντσες στην τηλεόραση και ένα έχουμε να πούμε. Αυτή είναι η πιο ακριβής λίστα ύψους που έχει φτιαχτεί ποτέ στην ιστορία μας. Στην ιστορία του ίντερνετ, είπαν κάποιοι αναγνώστες. Στην ιστορία του κόσμου, ακούσαμε περαστικούς να τραγουδούν.

Απολαύστε υπεύθυνα.

MAESTER PYCELLE ΣΤΟ 1,88

O Maester Pycelle πέρασε σκυφτός από τις 6 σεζόν του GoT και δεν είχαμε καταλάβει ότι επρόκειτο για τέτοιο ανάστημα.

BRIENNE ΣΤΟ 1,91

Για την Brienne πάλι το είχαμε καταλάβει -δεν σου αφήνει και η σειρά περιθώριο. Καλύτερο σχόλιο για το ύψος της το ακούσαμε από τον αγαπημένο μας Tormund στον Hound στο 6ο επεισόδιο της φετινής σεζόν.

TYWIN LANNISTER ΣΤΟ 1,91

Ο πάτερ φαμίλιας των Lannisters ξεπερνάει στο ύψος όλα του τα παιδιά. 

KHAL DROGO ΣΤΟ 1,93

Μόλις δυο πόντους πάνω από τον Tywin, αλλά τι σου κάνουν οι σωστές λήψεις, τα άλογα και η πετίτ παρτενέρ. Μην παρεξηγηθούμε όμως όχι ότι είναι λίγο το 1,93 που στέκει ο Jason Momoa.

DICKON TARLY ΣΤΟ 1,96

Ο Tom Hopper ως αδερφός του Sam (και όχι Freddie Stroma που τον είχε παίξει στην προηγούμενη σεζόν και που ξέραμε και από το ‘Unreal‘), που τον έφαγε η περηφάνια στο 5ο επεισόδιο, βρίσκεται και στην 5η θέση του chart μας.

THE HOUND ΣΤΟ 1,98

Ψηλό παιδί και ο Hound. Στον ίδιο απολαυστικό διάλογο που αναφέραμε πιο πάνω o Tormund σχολιάζει και το ύψος του Hound. 

BRYNDEN ‘THE BLACKFISH’ TULLY ΣΤΟ 1,98

O θείος της Catelyn Stark και προθείος των παιδιών Stark είναι 2 παρά 2. Στα ίδια με τον Hound δηλαδή, αλλά επειδή καμία σχέση η σημαντικότητα του ρόλου του με αυτή του Hound είπαμε να του δώσουμε μεγαλύτερο ρόλο εμείς σ’ αυτήν εδώ τη λίστα που είναι ιστορικής σημασίας. Αποκατάσταση των αδικιών της ζωής εδώ στο PopCode.

THE MOUNTAIN ΣΤΑ 2,06

Αν δεν ήταν το Βουνό σ’αυτή τη λίστα τότε ποιος.

HODOR ΣΤΑ 2,13

O Hodor (σνιφ) μία από τις πιο αξέχαστες φιγούρες του GoT στέκει αγέρωχος και στο 2,13 και στις καρδιές μας.

WUN WUN ΣΤΑ 2,16

Δεν θα είχαμε καμία αμφιβολία για αυτό (αν μας ερχόταν με τη μία ότι υπήρχε και αυτός). Να εδώ ο Wun Wun σε μία πιο χαλαρή στιγμή στο στρουμφοχωριό.

ΚΙ ΑΛΛΟ GAME OF THRONES

Το trailer του τελευταίου επεισοδίου
Το recap του 6ου επεισοδίου
Ποιοι είναι ακόμη στη λίστα της Arya
Τα πάντα για το ‘Game of Thrones’