ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΓΗΣ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Και όλο χάλαγε τ’ αμάξι ξαφνικά, για να δω στο τάμπλετ μια σειρά

Όσο ο αέρας σας παίρνει τα μαλλιά, αφήστε τη WIND να σας πάρει τα μυαλά.

Σε κάποιους αρέσει να οδηγούν, σε κάποιους δεν αρέσει να οδηγούν. Κάποιοι θέλουν να ‘χουν παρέα στο αυτοκίνητο, κάποιοι θέλουν να το παίρνουν μες στη νύχτα και να κάνουν αναίτια βόλτα μόνοι τους στην Εθνική.

Άλλοι πάλι είναι τζαμπατζήδες συνοδηγοί και πάνε τη βόλτα τους χαλαρουίτα στο διπλανό κάθισμα. Όντας και εγώ ένας από τους τελευταίους έχω εκτιμήσει την αξία της εφαρμογής της WIND VISION στο τάμπλετ μου.

Διαλέγουμε είδος (προφανώς και διαλέγω ψυχαγωγία).

Διαλέγουμε καναλάκι.

Και αδιαφορούμε επιδεικτικά για τον οδηγό, που δεν φτάνει που έχουμε αγγαρέψει να μας πάει, βλέπουμε και τη σειρούλα μας κύριοι. Υπάρχει φυσικά ελπίδα και για τον γητευτή του τιμονιού. Δεν ξεχνάμε τα ατελείωτα διόδια των γιορτών ή του καλοκαιρινού σαββατοκύριακου. Όσο περιμένετε ο οδηγός μπορεί και αυτός να ρίξει μια ματιά στο τι γίνεται στο τελευταίο επεισόδιο του ‘Atlanta’.

Σε περίπτωση που θέλετε να σκεφτείτε και τον οδηγό, μπορείτε να δείτε μία σειρά με αυτοτελή μικρά επεισόδια όπως το ‘American Dad’ στο FOX.

Ακόμη καλύτερη περίπτωση από τα διόδια, είναι φυσικά τα πιτ στοπ. Κατεβαίνετε παίρνετε ένα μπέργκερ, πάτε στο αυτοκίνητο (ευτυχώς δεν είναι δικό σας, άρα μπορείτε να μπείτε με το μπέργκερ) και βάζετε ταινία ή σειρά (λυπηθείτε τον οδηγό και βάλτε κάτι από την αρχή) και κάθεστε όση ώρα θέλετε.

*Τελικά η οδηγός δεν με άφησε να μπω με το μπέργκερ*

Φωτογραφίες: Δημήτρης  Βέργης

Και όταν με το καλό επιστρέψετε στο σπίτι, μπορείτε να ανοίξετε την τηλεόραση από την οποία έχετε πρόσβαση και στο Netflix μέσω της WIND VISION και να δείτε ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’, που είναι το τελευταίο μου κόλλημα ή ό,τι άλλο θέλετε, γιατί οι σειρές είναι τριγύρω πολλές παρά πολλές.

***

Απολαύστε τις παραπάνω σειρές και ακόμα περισσότερο περιεχόμενο από 60 και άνω συνδρομητικά κανάλια στην WIND VISION.