ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Marvelοδωράκια από Comic-Con: ‘Luke Cage’ και ‘Iron Fist’ τρέιλερ

Ένα από τα μεγαλύτερα event στον κόσμο της ψυχαγωγίας, μόλις μας έδωσε τα μεγαλύτερα υπερηρωικά νέα που θα δούμε σήμερα.

Και φέτος όπως και κάθε χρόνο, περιμέναμε το Comic-Con του San Diego να αρχίσει για να μας δώσει μία γεύση απ’ όσα έχουμε να περιμένουμε από τη βιομηχανία στον χώρο των ταινιών, της τηλεόρασης, των κόμικ και του gaming.

Μέχρι στιγμής δε μας έχει απογοητεύσει σε τίποτα, αλλά πριν κάνουμε το round-up μας μετά τη λήξη του, ας δούμε πρώτα τα τρέιλερ που μας τράβηξαν την προσοχή μέσα σ’ όλα τα υπόλοιπα νέα.

‘Luke Cage’

Μετά από μία πολύ δυνατή εμφάνιση στο αγαπημένο μας ‘Jessica Jones’, ο Luke Cage αποκτά τη δική του σειρά στο Netflix και απ’ ότι φαίνεται δε θα αργήσει να αναλάβει τον ρόλο του προστάτη του Harlem. Το τρέιλερ είναι πολύ σύντομο και εισαγωγικό για να μπει βαθύτερα στην πλοκή, αλλά κάνει check σε ατμόσφαιρα, τόνο και attitude. Επίσης, μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι ο Luke δεν τα πάει καλά με τοίχους, πόρτες και κάγκελα. Η μόνη σκέψη που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, είναι ότι δε θα θέλαμε να απουσιάζει τελείως το χαρακτηριστικό χιούμορ του Luke από τα κόμικ. Κανόνας 1ος όμως: Αν δε δούμε, δεν κρίνουμε.

‘Iron Fist’

Λιγοστές ήταν μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που είχαμε για το ‘Iron Fist’, αλλά ξέραμε τουλάχιστον ότι ο Finn Jones θα μετακόμιζε από το ‘Game of Thrones’ στη σειρά της Marvel και από το HBO στο Netflix. Η πρώτη ματιά που παίρνουμε από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε από το Comic-Con είναι σύντομη αλλά ενδεικτική, αφού βλέπουμε τον Danny Rand να πρέπει να αντιμετωπίσει φαντάσματα του παρελθόντος. Αυτή η αίσθηση εντείνεται και από την περιγραφή του τρέιλερ, που μας προετοιμάζει για τον “αδιάκοπο αγώνα που θα κάνει για να επανακτήσει όσα έχασε”.

‘The Defenders’

Και Daredevil και Jessica Jones και Luke Cage και Iron Fist; 4 σε 1 θα έχουμε στη σειρά ‘The Defenders’, που δεν έχει ακόμα footage να μας δείξει αλλά το ευρηματικό logo που σκάρωσε το Netflix σε συνδυασμό με τους ήχους των Nirvana και τα γραφικά του teaser τρέιλερ είναι αρκετά για να μας προετοιμάσουν καταλλήλως. Κι αν εσύ ότι η μελλοντικά νεοσύστατη ομάδα αρκεί για να σωθεί η Νέα Υόρκη, να ξέρεις ότι όποιος βρίσκεται πίσω από το σύντομο voiceover στο τέλος του τρέιλερ, δεν έχει πειστεί ακόμα.

Το ‘Luke Cage’ κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου στο Netflix οπότε η αναμονή θα είναι πολύ μικρή, σε αντίθεση με τα ‘Iron Fist’ και ‘The Defenders’ που θα κυκλοφορήσουν το 2017 και δεν έχουν ακόμα επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας.