ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Στο πρώτο τρέιλερ του Iron Fist παίζουν μπουνιές με trance

Ο Iron Fist έχει επιτέλους το δικό του τρέιλερ στην τελική ευθεία για τους Defenders.

Όταν μας είπαν ότι ο Danny Rand θα είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους ήρωες της Marvel που φιλοξενούνται στο Netflix, δεν είναι ότι δεν τους πήραμε στα σοβαρά, απλά μας ήταν λίγο δύσκολο να φανταστούμε την αγορίστικη, Σπαϊντερμανική γοητεία του Iron Fist στο σκοτεινό περιβάλλον που έχει στηθεί στο δίκτυο.

Η εισαγωγή του Danny στο παρακάτω τρέιλερ ωστόσο κινείται σε μια πιο εύθυμη λογική που ταιριάζει στον χαρακτήρα των κόμικ, χωρίς όμως να διαταράσσει τη ρεαλιστική, σκληρή ματιά που διατηρεί το συγκεκριμένο σύμπαν. Μαζί με τη Rosario Dawson στον ρόλο της Claire Temple, την Carrie-Anne Moss στον ρόλο της Jeri Hogarth και την Jessica Henwick που θα γνωρίσουμε για πρώτη φορά στο ‘Iron Fist’ ως Colleen Wing, οι Defenders βρίσκονται σε καλό δρόμο.

15 χρόνια μετά τον υποτιθέμενο θάνατο του Danny σε ένα αεροπορικό δυστύχημα, ο κληρονόμος της Rand Enterprises επιστρέφει για να διεκδικήσει τη θέση του στην οικογένειά του, αλλά όπως θα δεις παρακάτω δεν είναι ευπρόσδεκτος.

Μπορεί το τρέιλερ να μη μαρτυρά πολλά περισσότερα για την πλοκή, αλλά μπορούμε τουλάχιστον να προετοιμαστούμε για πολύ ματσούκι. Υποθέτουμε πως δε μπορούμε να κρατήσουμε και τη μουσική επιλογή στη σειρά, ε;