MR. ROBOT

Πώς θα δεις το έξτρα επεισόδιο από το παρελθόν του Mr. Robot

Μπες στον κόσμο του και ζήσε μια εντυπωσιακή εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

Αν παρακολουθείς το ‘Mr. Robot’ πιθανότατα έχεις μία κάποια σχετική εξοικείωση με τα τεχνολογικά πράγματα. Και αν πάλι δεν έχεις, μην σκοτίζεσαι, όλα καλά. Για να δεις το έξτρα επεισόδιο από το παρελθόν του Elliot Alderson (Rami Malek) χρειάζεται μόνο να κατεβάσεις το Within app στο smartphone, το tablet ή το VR headset.

Είναι μια εφαρμογή διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές που σε βάζει στον κόσμο των βίντεο 360 μοιρών. Παίζει και στα Oculus Rift, PlayStation VR και SteamVR, όπου η συνολική εμπειρία αναπαραγωγής περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας περνά σε άλλη διάσταση. Εντούτοις, για να μπεις στον κόσμο του Elliot αρκεί και το smartphone σου. Αν έχεις και ένα Cardboard –το DIY VR kit της Google- τότε θα το απολαύσεις διπλά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Q&A του PopCode με τον δημιουργό του ‘Mr. Robot’, Sam Esmail

Ξεκινώντας βρίσκεσαι στο διαμέρισμα του Mr. Robot και για να δεις τι γίνεται γύρω σου χρειάζεται απλά να στρέψεις τη συσκευή προς κάθε κατεύθυνση. Ο Elliot είναι καθισμένος δίπλα σου, χαμένος στις σκέψεις του.

Το 13λεπτο έξτρα υλικό περιστρέφεται γύρω από μία καίρια στιγμή της ιστορίας. Δεν χρειάζεται να το κατεβάσεις στη συσκευή σου, αφού ζυγίζει κάπου 1 Gb. Είναι προτιμότερο να το δεις μέσω streaming, αρκεί σε κάθε περίπτωση να είσαι on line σε κάποιο WiFi δίκτυο, για να μην «καούν» με μιας τα data όλου το μήνα.

Στο Within app θα βρεις και διάφορα άλλα 360 βίντεο: Από βίντεο κλιπ των U2 και των One Republic, μέχρι βραβευμένα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ.

ΠΑΙΞΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ:

To mobile game του ‘Mr. Robot’ είναι κάτι παραπάνω από διαδραστικό