ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Narcos: Μέλος της παραγωγής δολοφονήθηκε στο Μεξικό

Ο 37χρονος έμπειρος location scout βρισκόταν στο Μεξικό για να φωτογραφήσει περιοχές για την παραγωγή της διάσημης σειράς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ο Μεξικανός βετεράνος location scout Carlos Muñoz Portal που είχε αναλάβει την ανεύρεση των κατάλληλων τοποθεσιών για τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του ‘Narcos’, βρέθηκε νεκρός από σφαίρες κοντά στο San Bartolo Actopan, περιοχή κοντά στα σύνορα της πολιτείας Hidalgo με πολύ υψηλή εγκληματικότητα.

Ο 37χρονος έμπειρος scout είχε δουλέψει για πολλά πρότζεκτ υψηλού προφίλ όπως τα ‘Sicario’, ‘Spectre’, ‘Fast & Furious’ και ‘Apocalypto’ και βρισκόταν στο Μεξικό για να φωτογραφήσει περιοχές για την παραγωγή της διάσημης σειράς.

Το γεγονός δημοσιεύθηκε πρώτα από αρκετούς Μεξικανούς δημοσιογράφους που ανέφεραν ότι ο Muñoz και το αυτοκίνητό του ήταν γεμάτα σφαίρες, καθώς και ότι οι αρχές δυσκολεύονται να συναρμολογήσουν το παζλ της δολοφονίας του λόγω της έλλειψης μαρτύρων.

Το Netflix με τη σειρά του έκανε την εξής δήλωση: “Είμαστε ενήμεροι για τον θάνατο του Carlos Muñoz Portal, ενός αξιοσέβαστου location scout, και στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Τα γεγονότα γύρω από τον θάνατό του είναι ακόμη άγνωστα καθώς οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα”.

Ο 4ος κύκλος του ‘Narcos’ πρόκειται να ασχοληθεί με το διαβόητο Juarez καρτέλ, ενώ αναμένεται να δούμε εάν τα γυρίσματα θα γίνουν τελικά στο Μεξικό ή θα επιστρέψουν στην Κολομβία.