ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το νέο ‘Twin Peaks’ στην ελληνική τηλεόραση

Damn good coffee από τις 22 Μαΐου στην COSMOTE TV.

Όταν ανακοινώθηκε η συνέχεια του τηλεοπτικού θεσμού που λέγεται ‘Twin Peaks’, οι φαν της σειράς κάναμε ανέμελοι τον γύρο του θριάμβου χωρίς να έχουμε υπολογίσει την περίοδο αναμονής μέχρι την πρεμιέρα των νέων επεισοδίων.

Από τότε όπως ήταν αναμενόμενο οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο. Για τον David Lynch μιλάμε. Γιατί να μας δώσει ένα ανθρώπινο τιζεράκι όπως όλοι οι άλλοι, όταν μπορεί απλά να μασουλάει ένα ντόνατ για 32 δευτερόλεπτα μπροστά στην κάμερα;

Τουλάχιστον δε θα χρειαστεί να κάνουμε πολλή ακόμα υπομονή, αφού η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται στην COSMOTE TV από τις 22 Μαΐου. Κάθε επεισόδιο θα κυκλοφορεί μία μέρα μετά την προβολή του στην Αμερική, οπότε θα τρως για πολύ τα νύχια του. Δε μπορούμε να σου εγγυηθούμε το ίδιο και για την υπόθεση που θα πρέπει να διαλευκάνει ο πράκτορας του FBI, Dale Cooper:

“25 χρόνια μετά την έρευνα του Dale Cooper για τη δολοφονία της Laura Palmer, το FBI βρίσκει ένα κουτί του οποίου την προέλευση δε σκοπεύει να αποκαλύψει. Μέσα στο κουτί, ένας μεγάλος φάκελος. Μία πράκτορας του FBI αναλαμβάνει να αναλύσει όλα τα αρχεία του φακέλου και όλα όσα έχουν σχέση με την παράξενη πόλη των Twin Peaks. Επίσης πρέπει να διευκρινίσει την ταυτότητα του ανθρώπου που έφτιαξε τον φάκελο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έρευνας, ανακαλύπτει μυστικά για τις ζωές των κατοίκων της πόλης, αλλά και ερευνητικές αναφορές του Dale Cooper που έχει έκτοτε εξαφανιστεί, αποκόμματα εφημερίδων, μία αναφορά αυτοψίας και άλλες απόρρητες πληροφορίες”.

Τόσα μόνο μοιράστηκε μαζί μας ο έτερος δημιουργός της σειράς, Mark Frost, στο βιβλίο του ‘The Secret History of Twin Peaks’, οπότε για περισσότερα δίνουμε ραντεβού για τις 22 Μαΐου στην COSMOTE TV.

Για μικρή ιδέα από όσα μας περιμένουν, δες το παρακάτω βίντεο με όσα έχει μοιραστεί μέχρι στιγμής το καστ: