NETFLIX

6 σειρές για τα βαρετά μεσημέρια σου στο χωριό

Με αυτές τις σειρές στη βαλίτσα, οι διακοπές στο χωριό αποκτούν άλλο νόημα.

Αν ακόμη δεν έχεις κανονίσει διακοπές σε κάποιο νησί, είσαι ο άνθρωπός μου. Αν είσαι ο τύπος που είτε έξω είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι, για εσένα είναι ακριβώς το ίδιο, τότε σε νιώθω. Αν και φέτος το μόνο που θέλεις είναι απλά να πάρεις άδεια και να αράξεις στο σπίτι στο χωριό και να λιώσεις βλέποντας σειρές, χωρίς να κάνεις τίποτε άλλο, τότε μαν μου, μιλάμε την ίδια γλώσσα.

(Εντάξει, μπορεί να έχεις κάνει ήδη διακοπές σε νησί και να έχεις να πας και μια βδομάδα στο χωριό. Και πάλι δικός μας είσαι).

Πού να τρέχεις τώρα στο ποτάμι του χωριού για εξερευνήσεις και πεζοπορίες όταν ένας απολαυστικά φανταστικός κόσμος ανοίγεται μπροστά σου στην νέα WIND VISION; Και πες εντάξει, οκ, τα 60 συνδρομητικά κανάλια και οι αμέτρητες εφαρμογές Android TV, όμως όταν παράλληλα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις και μια από τις αμέτρητες σειρές που σου προσφέρει το Netflix, τότε οι καλοκαιρινές διακοπές αποκτούν άλλο νόημα. NAI, ακόμη και στο χωριό.

Βλέπεις οι επιλογές σου στο χωριό είναι δύο και είναι και οι δύο εξαιρετικές. Είτε να έχεις ενημερώσει την γιαγιά που σε περιμένει στο χωριό να βάλει WIND VISION στο σπίτι για να απολαμβάνεις στην τηλεόραση με το σεμεδάκι τις αγαπημένες σου σειρές στο Netflix, αθλητικά από τα κανάλια Novasports και ό,τι άλλο χωρά ο νους σου. Ή μπορείς απλούστατα να έχεις WIND VISION πίσω στην πόλη και να κατεβάσεις το WIND VISION app στο tablet ή το κινητό σου για να βλέπεις με WiFi ή 4G σειρές και προγράμματα στον κόσμο της WIND VISION.

Τώρα, το αν θα μείνεις αραχτός στο σπίτι για να δεις την σειρά σου ή θα βρεις μια αναπαυτική θέση στην πλατεία του χωριού να ελέγχεις πόσα γαϊδουράκια περνούν ανά ώρα από το καμπαναριό, δικό σου θέμα. Εμείς σου έχουμε επιλογές για κάθε περίπτωση. Ακόμα κι αν αποφασίσεις να πας να κάτσεις παρέα με τους σοφούς γέροντες του χωριού.

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις για την ώρα είναι να διαβάσεις προσεκτικά την παρακάτω λίστα, να την αποθηκεύσεις και να την έχεις για οδηγό σου με το που πατήσεις το πόδι σου στο χωριό.

BORDERLINER ΓΙΑ ΑΡΑΓΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

Είσαι στο χωριό, έφτιαξες όσα μαγείρεψε η γιαγιά και θες να βολευτείς κάτω στον καναπέ του σπιτιού δίπλα της, όσο αυτή θα παίρνει έναν υπνάκο. Τι σειρά θέλεις να δεις στο Netfllix; Ρητορική η ερώτηση, αφού γνωρίζουμε ήδη την απάντηση. Ψάχνεις κάτι δυνατό, να σε κρατάει σε αγωνία και φυσικά το τοπίο να παραπέμπει στο μέρος που βρίσκεσαι. Με άλλα λόγια, πρέπει να δεις οπωσδήποτε το ‘Borderliner’.

Πρόκειται για νορβηγικό θρίλερ (μετρ του είδους οι Σκανδιναβοί) για έναν αστυνομικό που αναγκάζεται να καλύψει έναν φόνο για να προστατεύσει την οικογένειά του. Η συγκεκριμένη σειρά έχει σαρώσει σε κριτικές, ενώ υπάρχουν μέχρι στιγμής 8 επεισόδια της πρώτης σεζόν.

Η σειρά στριμάρει στο Netflix.

OZARK ΓΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ

Δύσκολη μέρα. Όλο καθησιό στο χωριό. Κάθησε αναπαυτικά στον καναπέ, άνοιξε την τηλεόραση και πάρε λίγα μαθήματα ζωής από μία καταπληκτική σειρά. Αν έχεις δει το ‘Breaking Bad’, τότε θα λατρέψεις και το ‘Ozark’. To στόρι θέλει έναν οικονομικό σύμβουλο (Jason Bateman), ήρεμο άνθρωπο της διπλανήςπ πόρτας, να παίρνει την οικογένειά του από το Σικάγο και να την πηγαίνει στη λίμνη Όζαρκ του Μιζούρι, για να ξεπλύνει 500 εκ. δολάρια σε πέντε χρόνια για έναν έμπορο ναρκωτικών.

Ένας ‘κρυφός’ πρωταγωνιστής είναι και η τεράστια λίμνη τουριστικό θέρετρο, μεγαλοπρεπής σε πρώτη ανάγνωση, αλλά γεμάτη κινδύνους αν κοιτάξεις λίγο κάτω από την επιφάνεια. Αγωνία, σχέσεις που περιπλέκονται, βαρόνοι ναρκωτικών, τι άλλο θες;

Η σειρά στριμάρει στο Netflix.

ΤΗΕ RANCH ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ

Χωριό και φάρμα πηγαίνουν μαζί. Τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις. Κι εμείς έχουμε να σου προτείνουμε μια σειρά που θα λάτρευε κι ο παππούς σου αν την βλέπατε παρέα. Με το ‘The Ranch’ είναι εγγυημένο ότι θα γελάσεις με τα όσα απίστευτα συμβαίνουν στον πρωταγωνιστή (guess who), Άστον Κούτσερ, ή Κολτ Μπένετ για τις ανάγκες του στόρι.

Ο Κούτσερ είναι ένας αποτυχημένος παίχτης του football, ο οποίος αποφασίζει να επιστρέψει στη φάρμα του πατέρα του στο Τέξας. Και κάπου εκεί ξεκινάει μια τρομερή κόντρα πατέρα και γιου – γιατί άλλο – για την την περιουσία. H τρίτη σεζόν θα είναι στον αέρα στα μέσα Ιουνίου (ό,τι πρέπει δηλαδή). Παράλληλα, ήταν από τις bingeable σειρές του Netflix στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας 4ου μέρους.

Από 15/06 στριμάρουν και τα 5 πρώτα μέρη της σειράς στο Netflix.

THE RAIN ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ

Μπορεί να μην βρέχει το καλοκαίρι στο χωριό σου, αλλά πίστεψέ με, αυτή τη βροχή δεν θα την ήθελε ποτέ, κανείς, ΠΟΥΘΕΝΑ. Κυρίως, γιατί δεν δεν πρόκειται για μια μπόρα που θα σου χαλάσει το μαλλί, αλλά για μια φονική βροχή που μπορεί να σε σκοτώσει σε δευτερόλεπτα.

Η δανέζικη υπερπαραγωγή του Netflix σχετικά με το πώς καταλήγει να είναι ο κόσμος έξι χρόνια μετά από την πρώτη φονική βροχόπτωση είναι μια απρόσμενη προσθήκη στις must-see σειρές, αν είσαι φαν του είδους. Θα σε κρατήσει κολλημένο στην οθόνη για ώρες, αφού απλώς δεν γίνεται να μην δεις και τα οκτώ επεισόδια της πρώτης σεζόν. Επίσης, να ξέρεις ότι ανανεώθηκε και για δεύτερη, οπότε θα μας συντροφεύσει και σε άλλη εποχή.

Η σειρά στριμάρει στο Netflix.

HAPPY VALLEY ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΙ

Μόνο χαρούμενη (happy) δεν είναι αυτή η κοιλάδα (valley), αλλά αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα. Η συγκεκριμένη βρετανική σειρά ξεκίνησε το 2014, πήρε το βραβείο καλύτερης Δραματικής Σειράς το 2015 στα 61α τηλεοπτικά βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και παράλληλα κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση και φανς σε όλο τον πλανήτη. Γι’ αυτό άλλωστε θα δούμε και την τρίτη της σεζόν να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019.

Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από την αστυνομικό Catherine Cawood, η οποία βρίσκει ένα πτώμα στην κοιλάδα Calder στο West Yorkshire. Τα σημάδια του θύματος, ωστόσο οδηγούν σε μια ακόμη μεγαλύτερη ανακάλυψη, μια σειρά από δολοφονίες των προηγούμενων μηνών και το ερώτημα είναι το ‘πού μπορεί να βρίσκεται ο δολοφόνος’. Λογικά κάπου εκεί γύρω, οπότε να είσαι προετοιμασμένος για κάτι δυνατό. Κι επειδή τέτοιες σειρές έχουν φτιαχτεί για να τις απολαμβάνεις σε μεγάλη ανάλυση, η WIND VISION έχει δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου 4K και HDR 10.

Η σειρά στριμάρει στο Netflix.

FRIENDS ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Επικρατούν ειδικές συνθήκες στην πλατεία του χωριού. Γιατί ναι μεν θες να δεις κάτι να περάσει η ώρα αλλά είναι πολύ σύνηθες να σου απευθύνει το λόγο κάποιος να σε ρωτήσει “θα κάτσετε μέρες” κι άλλα τέτοια χαριτωμένα. Οπότε θες μια σειρά που και να χάσεις ένα λεπτό, δεν έγινε τίποτα. Θες μια λατρεμένη σειρά για να βλέπεις ξανά και ξανά.

Ο κόσμος των Friends έχει επιστρέψει κοντά μας μέσα από τα κανάλια FOX και επειδή η WIND VISION σου δίνει το προνόμιο όχι απλά να βλέπεις FOX, FOXLife και Nat Geo αλλά να μπορείς και να ξαναβλέπεις τα επεισόδια των προηγουμένων ημερών, είσαι καλυμμένος από παντού.

Τι εννοείς “πώς θα δεις σειρές στην πλατεία του χωριού”; Κατέβασε το WIND VISION app στο κινητό ή το tablet σου και εκεί θα μπορείς να απολαμβάνεις σειρές και προγράμματα στον κόσμο της WIND VISION.

***

Απόλαυσε τις παραπάνω και ακόμα περισσότερες σειρές και ταινίες του Νetflix, με την WIND VISION.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.