NETFLIX

To καστ του ‘Altered Carbon’ τα έδωσε όλα για τις μάχες της σειράς

Taekwondo, jiu-jitsu, judo, πάλη, φιλιππινέζικες τεχνικές μαχαιριών, και τα μυαλά στα σετ.

Ο τίτλος του άρθρου παραλίγο και θα ήταν “Το καστ του ‘Altered Carbon’ πάλεψε για τη ζωή του”.

Αρχικά γιατί το πολύ ενδιαφέρον featurette που θα δεις παρακάτω προσκαλεί τους ‘Θνητούς Θεούς’ της νέας σειράς του Netflix να κάνουν ακριβώς αυτό, να προσπαθήσουν να μείνουν ζωντανοί με νύχια και με δόντια. (Με όπλα και και πολεμικές τέχνες για να είμαστε πιο ακριβείς).

Σε δεύτερη φάση γιατί βλέποντας το βίντεο διαπιστώνεις ότι η πλειοψηφία των stunts της sci-fi περιπέτειας έγινε από το ίδιο το καστ που ηγείται ο Joel Kinnaman και μόνο εύκολο δεν ήταν.

Taekwondo, jiu-jitsu, judo, πάλη, φιλιππινέζικες τεχνικές μαχαιριών, και τα μυαλά στα κάγκελα του σετ:

Βασισμένο στο νουάρ κυβερνοπάνκ μυθιστόρημα του Ρίτσαρντ Κ. Μόργκαν, το ‘Altered Carbon’ είναι μια μυστηριώδης ιστορία φόνου, έρωτα, σεξ και προδοσίας που εκτυλίσσεται 300 χρόνια στο μέλλον.

Μια νέα τεχνολογία έχει αλλάξει τη διαμόρφωση της κοινωνίας: Η συνείδηση μπορεί να ψηφιοποιηθεί και το ανθρώπινο σώμα να ανταλλαχθεί, κι έτσι ο θάνατος δεν είναι πλέον οριστικός. Ο Τακέσι Κόβατς είναι ο μόνος επιζών μιας ομάδας επίλεκτων διαστρικών πολεμιστών που ηττήθηκαν σε μια εξέγερση εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων. Ο νους του ήταν φυλακισμένος στον πάγο για αιώνες, έως ότου ο Λόρενς Μπάνκροφτ, ένας απίστευτα πλούσιος και μακρόβιος άνδρας, προσφέρει στον Κόβατς την ευκαιρία να ζήσει ξανά. Σε αντάλλαγμα, ο Κόβατς πρέπει να λύσει έναν φόνο. Το φόνο του ίδιου του Μπάνκροφτ.

Ξέρουμε τι θα δεις φέτος τον Φλεβάρη.

* Το ‘Altered Carbon’ (‘Θνητοί Θεοί’) έρχεται στο Netflix στις 2 Φεβρουαρίου στο Netflix.