MR. ROBOT

Νέο τρέιλερ για ‘Mr. Robot’: Μέχρι κι ο Obama ανησυχεί για την fsociety

Δύο μήνες πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του ‘Mr. Robot’, το νέο τρέιλερ μας προετοιμάζει για μία τεχνολογική καταστροφή βιβλικών διαστάσεων.

Το πρώτο μεγάλο τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν της σειράς που αναστάτωσε τα περσινά τηλεοπτικά νερά έφτασε.

 

‘Η αλλαγή φρουράς έχει ξεκινήσει” προμηνύει το απόκοσμο Nice To Meet Me που ντύνει το τρέιλερ. Το ίδιο και ο Αρμαγεδώνας που προκάλεσε ο Elliot κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν, απ’ ότι φαίνεται.

Μία απορία είχαμε όλοι μετά το πρώτο φινάλε της σειράς. Τι συνέβη στον Elliot μετά από το χακάρισμα της πολυεθνικής Evil Corp;

Ο ίδιος δε φαίνεται να θυμάται πολλά, αλλά σύμφωνα με τον Obama που μας ενημερώνει από την οθόνη, η οικονομία δέχτηκε ένα τεράστιο πλήγμα με αποτελέσματα που ακόμα δεν έχουν φανεί εξ ολοκλήρου.

Την ίδια στιγμή, η ατμόσφαιρα του τρέιλερ περιρρέεται από έναν αέρα παράνοιας που εντείνεται κάθε φορά που ο Christian Slater πιέζει τον (αντι)ήρωα και εγκέφαλο πίσω από το χακάρισμα, Elliot, κυρίως για την ασταθή ψυχολογική του κατάσταση. “Ένας αέναος κύκλος παραφροσύνης”, σχολιάζει με ένα μήλο στο στόμα. Και λίγα λέει.

Ανάμεσα στις λιγοστές πληροφορίες που έχουμε για την επερχόμενη σεζόν, γνωρίζουμε ότι ο δημιουργός του ‘Mr. Robot’, Sam Esmail, θα σκηνοθετήσει και τα δέκα επεισόδια της σειράς φέτος, σε αντίθεση με τα τρία που έκανε πέρσι, ακολουθώντας τα παραδείγματα του Steven Soderbergh με το ‘The Knick’ και του Cary Fukunaga με την πρώτη σεζόν του ‘True Detective’.

Ξέρουμε, επίσης, πως στο καστ προστέθηκε η κόρη της Mery Streep, Grace Gummer, στον ρόλο της Dominique “Dom” DiPierro, μίας πράκτορα του FBI που θα προσπαθήσει να εξερευνήσει σε βάθος τη ζημιά που υπέστη η Evil Corp και τους επαίτιούς της. Χάριν αυθεντικότητας, η παραγωγή συμβουλεύτηκε το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του FBI και μάλιστα, δύο περιστατικά που θα παρακολουθήσουμε τον ερχόμενη Ιούλιο, βασίζονται σε πραγματικές υποθέσεις.

Ο Esmail μας έχει προετοιμάσει για το μέλλον της σειράς, αναφέροντας πως το κεντρικό θέμα της θα είναι “η εσωτερική πάλη του Elliot”, η οποία θα πάρει άλλες διαστάσεις καθώς θα ξεκαθαρίζεται ελαφρώς η χρονική σειρά των γεγονότων.

Η σειρά έφυγε από τις περσινές Χρυσές Σφαίρες με το βραβείο της Καλύτερης Δραματικής Σειράς και το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Christian Slater. Ο πρωταγωνιστής, Rami Malek, είχε κι ο ίδιος μία υποψηφιότητα για Α΄Καλύτερο Ανδρικό Ρόλο.

Η δεύτερη σεζόν του ‘Mr. Robot’ ξεκινά στις 13 Ιουλίου στο OTE CINEMA.

Διάβασε κι αυτά:

Η πρώτη μας γνώμη για το ‘Mr. Robot’

H συνέντευξή μας με τον κακό της σειράς