STRANGER THINGS

To ‘Stranger Things’ δείχνει πώς το κάνουν στα εκπληκτικά νέα πόστερ του

Το 'Stranger Things' θα είναι για πάντα ο πιο εγκάρδιος φόρος τιμής σε όσα το ενέπνευσαν.

Το ‘Stranger Things’ έκρυβε στον πυρήνα του ένα μεγάλο ρίσκο.

Όταν μας συστήθηκε για πρώτη φορά λεγόταν ακόμη ‘Montauk’ και δεν είχε ούτε μία επίσημη φωτογραφία. Αυτοπροσδιοριζόταν όμως ως “ερωτική επιστολή σε κλασικά χιτ των ’80s” κι αυτό ήταν αρκετό για να τραβήξει την προσοχή των νοσταλγολάγνων ανάμεσά μας (δηλώνω ένοχη).

Και ήταν ακριβώς αυτό, μόνο που στην εποχή του αμήχανου box office των reboot, remake, re-οτιδήποτε μπορεί να σημαίνει εύκολο(τερο) χρήμα στα ταμεία, διέτρεχε μεγάλο κίνδυνο να γίνει άλλο ένα Σοβαρό Κείμενο για το ανέπνευστο Χόλιγουντ και τις παρακάμψεις του.

Τελικά όταν έσκασε κατά τη διάρκεια του χειρότερου καλοκαιριού του σινεμά, έγινε ένα φαινόμενο που διεκδίκησε τόσο μεγάλο κομμάτι της pop culture πίτας, που το Netflix (και το Ίντερνετ) δεν ήξερε τι το χτύπησε. Πλέον είναι το μεγαλύτερο franchise της πλατφόρμας και θεωρητικά συνταγογράφος για όσους θέλουν να κάνουν σωστά τη νοσταλγία, μόνο που πολλές φορές ξεχνούν πως πέρα από την αφύπνιση γλυκών αναμνήσεων, το ‘Stranger Things’ είχε με το μέρος του και άμεσους χαρακτήρες, καρδιά, αγνή αγωνία και τη διάθεση να δώσει το δικό του spin σε όσα το ενέπνευσαν.

Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει έτσι ή θα περιοριστεί από τα δομικά ’80s συστατικά του όταν επιστρέψει στις 27 Οκτωβρίου. Προς το παρόν κάνει έναν ακόμη φόρο τιμής σε εμβληματικά πόστερ της δεκαετίας που του έδωσε ζωή, με έμφαση στην ένταση του τρόμου που μας υποσχέθηκαν για τη 2η σεζόν:

Ο τρόμος του Upside Down δε θα μείνει στην αφάνεια αυτή τη φορά. Μας προειδοποίησαν άλλωστε.

This is thriller…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Το ‘Stranger Things’ μάλλον θα ολοκληρωθεί σε 4 σεζόν
O ‘Stranger Things’ pop item οδηγός σας για τα ‘80s
‘80s Νοσταλγία: Το φαινόμενο και τα 20 μαθήματα που πήραμε από τις ταινίες της δεκαετίας