STRANGER THINGS

Stranger Things: Το νέο μέλος του καστ είναι χολιγουντιανή αριστοκρατία

Από την περίοδο του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου στα '80s του Hawkins.

Η 3η σεζόν του ‘Stranger Things’ ξεκινά γυρίσματα τον Απρίλιο και η παραγωγή ψάχνει για κομπάρσους από 5 έως 80 ετών στην Ατλάντα. Αύριο λήγει η προθεσμία, ίσα που προλαβαίνεις.

Σε άλλα νέα casting από το Hawkins, η πραγματική ηρωίδα του 2ου κύκλου πήρε προαγωγή. Η αδερφή του Lucas, Erica (Priah Ferguson), δεν θα είναι πια guest star στη σειρά, αλλά θα έχει το δικό της storyline με την παρέα της και την ίδια να αντιμετωπίζουν μια νέα απειλή.

Περισσότερο από αυτό παρακαλώ:

Έχουμε και μια νέα προσθήκη όμως και μάλιστα έρχεται φρέσκια από το πρόσφατο, επιτυχημένο ‘Little Women’ του BBC και από γονείς που έχεις δει και ξαναδεί στη μεγάλη οθόνη. Η κόρη του Ethan Hawke και της Uma Thurman, Maya Hawke, θα υποδυθεί τη Robin, “μια alternative κοπέλα που είναι έξυπνη όσο είναι και παιχνιδιάρα. Βαριεστημένη με την αδιάφορη δουλειά της, θέλει λίγο ενθουσιασμό στη ζωή της αλλά παίρνει περισσότερα απ’ όσα ευχόταν όταν ξεθάβει ένα σκοτεινό μυστικό του Hawkins”.

Η Maya υποδύθηκε την Jo March στην μίνι βρετανική σειρά, τον ίδιο δηλαδή ρόλο που είχε παίξει η Winona Ryder στην ομώνυμη ταινία πλάι στη Susan Sarandon, τον Christian Bale, τη Kirsten Dunst και τη Claire Danes.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διαφορετικά μπορεί να αποδοθεί το alternative των ‘80s στη σειρά, αφού έχουμε ήδη δει μια εκδοχή του με την Kali. Επίσης, μυρίζει και σε σένα love interest για τον Steve ή μπα;

Στο μεταξύ στη σειρά θα προστεθούν 3 ακόμη ενήλικοι χαρακτήρες, ενώ θα επιστρέψει και ο Charlie Heaton στον ρόλο του Jonathan. Ο νεαρός ηθοποιός που είδαμε στο ‘Marrowbone’ και θα δούμε του χρόνου στο ‘New Mutants’ είχε χάσει την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του σόου όταν του ζητήθηκε από την ασφάλεια του αεροδρομίου του Los Angeles να γυρίσει πίσω στην Αγγλία (η Sun απέδωσε το περιστατικό στην εύρεση λευκής σκόνης στα υπάρχοντά του, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα).

Το ‘Stranger Things’ θα επιστρέψει στο Netflix το 2019 και κατά πάσα πιθανότητα θα ολοκληρώσει το πλάνο των τεσσάρων σεζόν του.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Κουίζ: Ποιο πιτσιρίκι του ‘Stranger Things’ είσαι;
Βρήκαμε το νέο ‘Harry Potter’; Η Eleven θα σκίσει ως αδελφή του Sherlock Holmes
105 σκέψεις που κάναμε όσο βλέπαμε μανιωδώς το ‘Stranger Things 2’
Πώς το ‘Stranger Things’ έγινε τηλεοπτικό φαινόμενο και 6 ερωτήσεις για την 3η σεζόν