NETFLIX

Πρίκουελ βιβλίο ‘Stranger Things’ θα πει την ιστορία της μαμάς της Eleven

Το παράξενο σύμπαν μεγαλώνει και θα μεγαλώνει.

To ‘Stranger Things‘ είναι μία σειρά που θα σημαδέψει τη δεκαετία μας εικόνες και αφηγήσεις που σημάδεψαν αντίστοιχα την ποπ κουλτούρα των προηγούμενων δεκαετιών. Η δεύτερη σεζόν μας άρεσε πολύ, αν και θύμισε στην πλοκή αρκετά την πρώτη, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα σίκουελ ταινιών επιστημονικής φαντασίας. Και είναι αρκετά πιθανό το outine και των επόμενων δύο σεζόν να είναι ακριβώς το ίδιο.

Το Hawkins όμως δεν έχει μόνο αυτή την ιστορία να πει ούτε μόνο ένα μέσο στη διάθεσή του. Έτσι πρόσφατα μάθαμε ότι μέσα στο Φθινόπωρο θα κυκλοφορήσουν 2 βιβλία για το ‘Stranger Things’. To ένα θα λέγεται ‘World Turned Upside Down: The Official Behind-The-Scenes Companion’ και το άλλο θα είναι παιδικό βιβλίο με συμβουλές, σοφίες και προειδοποιήσεις για τον κόσμο του ‘Stranger Things’.

Το καλύτερο όμως νέο είναι ότι θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2019 ένα πρίκουελ βιβλίο που θα μας πει την ιστορία της μητέρας της Eleven και του κυβερνητικού πειράματος που είναι πίσω από όλα όσα συμβαίνουν στο Hawkins. H συγγραφέας Gwenda Bond έχει επιστρατευτεί για να το γράψει και το επιβεβαίωσε και η ίδια μέσω Twitter.

Ό,τι ξέρουμε ως τώρα για την Τerry, μητέρα της Eleven, το ξέρουμε από την επαφή που έκαναν οι δυο τους τη μέρα που επιτέλους συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Η Terry γέννησε το μωρό, το οποίο πήρε ο Dr Martin Brenner στο εργαστήριο,. Όταν πήγε οπλοφορώντας στο Eργαστήριο Hawkins να διεκδικήσει την κόρη της, την πιάσανε και της κάνανε λοβοτομή. Από τότε δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και μόνο επαναλαβάνει μερικές φράσεις κλειδιά των όσων έζησε.

* Το ‘Stranger Things’ στριμάρει στο Netflix. Απόλαυσέ το μαζί με άλλες σειρές και ταινίες, και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με έως και 6 μήνες δώρο ΜΟΝΟ με την WIND VISION.

* H προσφορά με δώρο έως 6μήνες Netflix ισχύει για αιτήσεις έως 30/6/18.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Stranger Things: Το νέο μέλος του καστ είναι χολιγουντιανή αριστοκρατία
Πώς το ‘Stranger Things’ έγινε τηλεοπτικό φαινόμενο και 6 ερωτήσεις για την 3η σεζόν
Κουίζ: Ποιο πιτσιρίκι του ‘Stranger Things’ είσαι;