ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα νέα τρέιλερ του ‘Black Mirror’ είναι βγαλμένα από τους εφιάλτες σου (και της Jodie Foster)

Ακατάλληλο για επίδοξους γονείς και μικρομάνες.

Υπήρχε καλύτερη περίσταση για την πρεμιέρα των πρώτων τρέιλερ της 4ης σεζόν του ‘Black Mirror’ από την Ημέρα των Ευχαριστιών και την εορταστική περίοδο που έχει ξεκινήσει;

Όπου στολίδια και χαρά το ‘Black Mirror’ πρώτο να σου πετάει την ελπίδα από το παράθυρο. Αυτή είναι η προειδοποίησή μας για όσους πήραν θάρρος από το περσινό, αισιόδοξο ‘San Junipero’ που έφυγε βραβευμένο από τα φετινά τηλεοπτικά Emmy

Η αρχή έγινε με το τρέιλερ του επεισοδίου ‘Arkangel’ που σκηνοθέτησε η Jodie Foster. Ακατάλληλο για επίδοξους γονείς και μικρομάνες.

Είναι η ανατροφή συνώνυμη με τον έλεγχο;

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε και το ακόμη πιο κρυπτικό τρέιλερ του επεισοδίου ‘Crocodile’. Έχουμε την αίσθηση ότι θα έχει να κάνει με μεθόδους έρευνας που βασίζονται στην ανάκτηση μνήμης, αλλά η ίδια αίσθηση μάς λέει επίσης ότι μάλλον πέφτουμε έξω.

Δεν έχουμε πολλά παραπάνω να σου δείξουμε από τον 4ο κύκλο (όχι, ούτε επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας), αλλά παρακάτω θα βρεις την πρώτη επίσημη φωτογραφία και το πόστερ του  ‘Arkangel’, μαζί με τη φωτογραφία του επεισοδίου ‘USS Callister’ που δεν έχει ακόμα τρέιλερ αλλά έχει Jesse Plemons (‘Fargo’, ‘Friday Night Lights’), Cristin Milioti (‘Fargo’, ‘How I Met Your Mother’), Jimmi Simpson (‘Westworld’) και Michaela Coel (‘Chewing Gum’), άρα παίζει να γίνει το αγαπημένο μας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Retro πόστερ για το ‘Black Mirror’ από τον Butcher Billy
Το ‘San Junipero’ στα καλύτερα επεισόδια του ’16