ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μόλις βγήκε το τρέιλερ της νέας σεζόν του ‘Black Mirror’

Είναι τόσο εφιαλτικό όσο μπορείτε να φανταστείτε.

Το ‘Black Mirror’ είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές που υπάρχουν εκεί έξω. Αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια με διαφορετικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες σε καθένα από τα οποία εκτυλίσσεται μια ιστορία σε ένα κοντινό αόριστο μέλλον, που η τεχνολογία παίζει ακόμη μεγαλύτερο ρόλο από αυτόν που παίζει σήμερα.

Ξεκίνησε να παίζεται το 2011 στην Βρετανία και γρήγορα κέρδισε το κοινό παγκοσμίως. Μετά την ανακάλυψε το Netflix, την πήρε και η φήμη της εξαπλώθηκε ακόμη περισσότερο. Αυτά για αυτούς που δεν ξέρουν τι είναι το ‘Black Mirror’, στους οποίους συνιστούμε να αρχίσουν αμέσως.

Για αυτούς που ξέρουν τι είναι ας χαρούμε όλοι μαζί, αφού έχουμε στα χέρια μας το πρώτο τρέιλερ της νέας 4ης σεζόν, την οποία περιμένουμε πιθανόν στο τέλος του 2017.

Όπως φαίνεται από το τρέιλερ, τα επεισόδια θα είναι και πάλι έξι και θα λέγονται ‘Arkangel’, το οποίο μάλιστα είναι σκηνοθετημένο από την Jodie Foster, ‘Black Museum’, ‘Crocodile’, ‘Hang the DJ’, ‘Metalhead’ και ‘USS Callister’.

Επίσης, από το τρέιλερ-ανακοίνωση βλέπουμε πως υπάρχει ένα ασπρόμαυρο επεισόδιο, το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο David Slade (‘Hannibal’), ενώ ο Jesse Plemons (των ‘Fargo’, ‘Friday Night Lights’ και ‘Breaking Bad’) πρωταγωνιστεί σε ένα που μοιάζει σαν παρωδία-homage-αποδόμηση του ‘Star Trek’. Για τα υπόλοιπα, περιμένουμε ημερομηνία.

Ποιο λέτε να είναι το φετινό ‘San Junipero’;

ΚΙ ΑΛΛΟ BLACK MIRROR

7 σημάδια ότι ζούμε σε μια sci-fi δυστοπία
Retro πόστερ για το ‘Black Mirror’ από τον Butcher Billy
Η 3η σεζόν ‘Black Mirror’ σε προκαλεί να της βάλεις λιγότερα από 5 αστεράκια
Για ποιο διαβολικό λόγο όλες οι σειρές που έχουν στον τίτλο τους το ‘black’ είναι τέλειες
Στο ‘Black Mirror’ το σήμερα γίνεται εφιάλτης