ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Στη νέα του σειρά, ο Jean-Claude Van Damme θα ξαναρχίσει τα σπαγκάτα

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της σειράς που πρωταγωνιστεί με τίτλο σχεδόν το όνομά του.

Πριν από ένα χρόνο το Amazon έκανε διαθέσιμο τον πιλότο της σειράς ‘Jean-Claude Van Johnson‘ της οποίας ψυχή και σώμα είναι ο Jean-Claude Van Damme.

Ο Van Damme παίζει μία τραβηγμένη εκδοχή του εαυτού του κάνοντας έναν παλιό ηθοποιό πολεμικών ταινιών που χρησιμοποιούσε την ιδιότητά του αυτή ως κάλυψη. Ταυτόχρονα ήταν και πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών με το κωδικό όνομα ‘Johnson’.

Έχοντας πια αποσυρθεί από τα δύο επαγγέλματα και από τη ζωή, θα προσπαθήσει να ξαναβρεί τον παλιό του εαυτό μετά από ένα ταρακούνημα που του προκαλεί η πρώην του.

Η σειρά έκανε την εμφάνισή της πέρυσι τον Αύγουστο με ένα μισάωρο επεισόδιο και από τότε και για έναν χρόνο δεν είχαμε ιδιαίτερα νέα, μέχρι που δημοσιεύτηκε ένα ‘coming soon’ βιντεάκι πριν δύο μήνες. Στις 27 Σεπτεμβρίου μάθαμε και επίσημα ότι το Amazon διάλεξε να τη συνεχίσει και χθες κυκλοφόρησε και το πρώτο της teaser.

Η σειρά διακωμωδεί τη ζωή του Jean-Claude Camille François Van Varenberg όπως είναι το πραγματικό του όνομα, και γενικότερα τη ζωή στο Hollywood, αλλά και τις ταινίες δράσης των ’80s.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποείται ο μύθος του ξεπεσμένου σταρ σε σειρά. Στο ίδιο πνεύμα και ο Matt LeBlanc έπαιξε τον εαυτό του στο ‘Episodes’, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν τρεις ημέρες, ενώ το αγαπημένο μας ‘Bojack Horseman’ πραγματεύεται τη ζωή ενός ξεπεσμένου πρωταγωνιστή μιας sitcom των ’90s.

Δυστυχώς, πέρα από το καθησυχαστικό ‘coming soon’ δεν γνωρίζουμε τίποτα για την πρεμιέρα της σειράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ποιος δέρνει καλύτερα; Van Damme ή Seagal;
Τι αγαπήσαμε στην 4η σεζόν του Βojack Horseman