ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο σκηνοθέτης του ‘Drive’ ετοιμάζει σειρά και έχουμε το πρώτο εφιαλτικό τρέιλερ

O Nicolas Winding Refn ξέρει πολύ καλά πώς να δημιουργεί ατμόσφαιρα.

Ο Δανός σκηνοθέτης του ‘Drive’, του ‘Only God Forgives’ και πιο πρόσφατα του ‘Neon Demon‘, Nicolas Winding Refn ένωσε τις δυνάμεις του με την Amazon για μία σειρά δέκα επεισοδίων.

Το ‘Too Old To Die Young’ σε κερδίζει μόνο από τον τίτλο, αλλά μόλις βγήκε το πρώτο τρέιλερ της και μας κέρδισε ακόμη περισσότερο.

Tο σενάριο συν-γράφει και ο θρυλικός κομιξάς Ed Brubaker, που συνεισφέρει και στο σενάριο του ‘Westworld‘. To τρέιλερ όμως δεν μας αφήνει να καταλάβουμε κάτι από την πλοκή.

Αυτό που ξέραμε ήδη είναι ότι η υπόθεση αφορά έναν αστυνομικό, που μαζί με τον άνθρωπο που σκότωσε τον συνεργάτη του, μπλέκει στον σκληρό υπόκοσμο του LA. Πρωταγωνιστής ο Miles Teller, που γνωρίσαμε στο ‘Whiplash’, ο λιγότερο γνωστός από τους αδελφούς Baldwin, William, αλλά και η Jena Malone, που έχει ξανασυνεργαστεί πολύ επιτυχημένα με τον Refn και στο ‘Neon Demon’.

Με φόντο το εφιαλτικό μισόφωτο που μας έχει συνηθίσει ο Refn και που έχει παραδεχτεί ότι είναι το μόνο στο οποίο μπορεί να δημιουργεί λόγω της αχρωματοψίας του, οι σκηνές εναλλάσσονται βίαια και στον ρυθμό και στην ουσία.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

‘The Neon Demon’: O Nicolas Winding Refn και η φονική ομορφιά
Η δυναστεία του neon