HOT RIGHT NOW

Μαρία Καζαριάν, η ωραιότερη barwoman της Ελλάδος

Η αρμένικης καταγωγής Μαρία έγινε γνωστή από το περιστατικό με τον Μίκαελ Εσιέν. Όχι όμως όσο θα έπρεπε. Μια 'αδικία' που ερχόμαστε να διορθώσουμε.

‘Μαρία Καζαριάν, γίνε η δική μας Kardashian’, ‘Η Μαρία Καζαριάν τιμά τον κλάδο της barwoman’, ‘Μπροστά στις Καζαριάν (Μαρία και Ειρήνη) τύφλα να έχουν όλες οι Kardashian’. Μερικοί από τους ενδεικτικούς τίτλους που απορρίψαμε πριν καταλήξουμε στον πιο σαφή από όλους.

Γιατί η στιγμή που ο Εσιέν, πριν από ένα χρόνο, κάθισε απέναντί της στην μπάρα και τη ‘φωταγώγησε’, αποτελεί μάλλον την  δεύτερη καλύτερη στιγμή του ευγενούς κλάδου της barwoman στην Ελλάδα.

Με την πρώτη να θεωρώ πως είναι, με τις φτωχές μου γνώσεις επί του θέματος, την εποχή που σε club της τιμημένης Ασπροβάλτας -ιδιοκτησίας του τσολιά των Πελαργών- βρισκόντουσαν ταυτόχρονα πίσω από την μπάρα δυο μετέπειτα δίμετρα μοντέλα. Συγκεκριμένα η Ίνα Παλαμά, μετέπειτα Playmate και νυν σύζυγος και μητέρα.

 

Και η Νάντια Σερλίδου, το πάλαι ποτέ κορίτσι της εξέδρας του Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας, που από νυχτόβιο αγρίμι -που δεν είχε διαβάσει βιβλίο στη ζωή της- εξελίχθηκε σε μοντέλο διεθνών προδιαγραφών που συνεχίζει να οργώνει τις πασαρέλες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Άπω Ανατολής (ενώ ταυτόχρονα έχει εξελιχθεί και σε πολύ καλή χομπίστρια φωτογράφος).

 

Ναι, είδες μοντελομάνα η Ασπροβάλτα; Γιατί, αδέλφια Θεσσαλονικείς, μας το κρατάγατε μυστικό; Και πού είπαμε ακριβώς ότι πέφτει η Ασπροβάλτα;

 

Με άλλα λόγια μιλάμε για το μεγαλύτερο success story Ελληνίδας μοντέλου από την εποχή που η Ιωάννα Ντεντή του Next Top Model, με επίσης βαρβάτη καριέρα αυτή τη στιγμή, τύλιγε σουβλάκια σε ψητοπωλείο μέχρι που την στάμπαρε ένας Αμερικάνος φωτογράφος.

 

Όχι, δεν είμαι καθόλου εκτός θέματος. Γιατί οι Καζαριάν (η Μαρία των 19.500 followers και η Ειρήνη των 8.000 followers, που έγινε γνωστή όταν την έπιασε ο φακός να κάθεται στην εξέδρα του γηπέδου του Πανιωνίου) μοιάζουν έτοιμες να ‘ανακαλυφθούν’.

 

Τα προσόντα τους, χωρίς υπερβολή και με απόλυτη ψυχραιμία, είναι εμφανώς για εξώφυλλο . Μόνο που πλέον, λόγω έλλειψης αντρικών περιοδικών στην Ελλάδα, αυτό το level up δεν μπορεί να γίνει τόσο αυτόματα όσο στο παρελθόν.

 

Άσε που οι δυο τους αποτελούν απόδειξη του πόσο δίκαιο είχε μια πρόσφατη έρευνα που ανακήρυξε τις Αρμένισες ως τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη (με την πρώτη πεντάδα να συμπληρώνεται από τα κορίτσια από τα Μπαρμπάντος, τις Βραζιλιάνες, τις Κολομβιανές και τις Αγγλίδες).

 

Δυο παράγοντες, ο συνδυασμός των οποίων μας οδήγησε στην απόφαση να μιλήσουμε συγκεκριμένα για δυο εντελώς άγνωστες Ελληνίδες. Κάτι που, με την πρόσφατη εξαίρεση της Σοφίας Χαρμαντά, αποφεύγουμε συστηματικά να κάνουμε.

 

Και αυτό γιατί είναι δύσκολο να πείσεις κάποιον, ακόμη και εσάς που μας αγαπάτε (ή, τουλάχιστον, μας εμπιστεύεστε στο συγκεκριμένο θέμα) ότι δεν είναι θέμα εμμονής, αλλά διορατικότητας.

 

(Επίσης ότι ο Εσιέν, τον οποίον αμέσως μετά την γνωριμία του με την Μαρία τον σταμάτησε η τροχαία για το αλκοτέστ και κατέληξε να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ, δεν μέθυσε από τα δυο μοχίτο που είχε πιει, αλλά από την πάρτη της).

 

Ότι δηλαδή οι αδελφές Καζαριάν και ήρθαν για να μείνουν και για να προστεθούν στην μεγάλη λίστα επώνυμων/ ωραίων Ελληνίδων που ξεκίνησαν την καριέρα τους πίσω από την μπάρα.

 

Αρκεί να φροντίσουν να είναι λίγο πιο ‘επιμελείς’ όσον αφορά τις ινσταγκραμικές τους υποχρεώσεις.

 

Όχι δηλαδή, κορίτσια, ένα ποστ όποτε το θυμόμαστε.

 

Δεν χτίζονται έτσι οι καριέρες.

 

Αν και, από την άλλη, σας ευχαριστούμε που μας συστήσατε και την Evelyn.

 

Άσε που αποτελούν και ιδανικό ορντέβρ σε ένα πιθανό μελλοντικό αφιέρωμα στις υπόλοιπες barwomen ανά την ελληνική επικράτεια που αξίζουν την προσοχή μας. Εδώ που ευχαρίστως θα θέλαμε να ακούσουμε και την δική σας γνώμη για το ποιες πρέπει να συμπεριλάβουμε.