HOT RIGHT NOW

Τα ξένα μοντέλα που αναστατώνουν αυτή τη στιγμή την Αθήνα

ΘΩΜΑΣ ΣΓΟΥΡΟΣ
18 ΦΕΒ. 2017 10:23

Ό,τι πιο καυτό και ανερχόμενο ανακαλύψαμε στο τελευταίο casting που κάναμε. Γιατί η γνώση του αν η εντυπωσιακή 'αλλοδαπή' που συναντάς στο διάβα σου είναι τουρίστρια ή μοντέλο είναι δύναμη.

Η αλήθεια είναι ότι, στο πρώτο casting του 2017 , που τολμήσαμε να κάνουμε πριν από ένα μήνα, δυσκολευτήκαμε αρκετά. Πάντα με την εξαίρεση της άκρως εντυπωσιακής Nadine Wolfebeisser των 178 εκατοστών.

Η αλήθεια είναι ότι, στο πρώτο casting του 2017 , που τολμήσαμε να κάνουμε πριν από ένα μήνα, δυσκολευτήκαμε αρκετά. Πάντα με την εξαίρεση της άκρως εντυπωσιακής Nadine Wolfebeisser των 178 εκατοστών.

ADVERTISING

nadine

Οπότε, οι προσδοκίες μας, όταν επιχειρήσαμε να κάνουμε αυτό το 2ο, ήταν πολύ μαζεμένες. Με άλλα λόγια, δεν ελπίζαμε σε καμία περίπτωση ότι θα συναντήσουμε κάποια αντίστοιχη με την -εξόφθαλμα σέξι- Αμερικανίδα Katerina Marie Ibrahim που βρήκαμε στο casting του περασμένου Aυγούστου.

ibrahim

ADVERTISING

Ή, ακόμη περισσότερο, το κορίτσι του Πορτογαλικού Maxim, Carolina Minchetti, που συναντήσαμε τον περασμένο Ιούνιο και μας έχει μείνει ακόμη αξέχαστη.

mincheti

Από την άλλη, οφείλεις να καταλάβεις, ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μοντέλα εξωφύλλου αντρικών περιοδικών, αλλά μοντέλα για φωτογραφήσεις μόδας, καταλόγους, πασαρέλα και διαφημιστικά. Το να είναι σέξι, όπως η Αγγλίδα Saskia Kane από το Manchester που βρήκαμε στο casting Σεπτεμβρίου, είναι μπόνους, όχι προαπαιτούμενο.

kane

Για αυτό και χαρήκαμε όταν βρεθήκαμε ξαφνικά μπροστά σε κάποια όπως η υπέροχη Αγγλίδα Amy Isherwood, από το ίδιο πρακτορείο που ανέδειξε πολύ γνωστά supermodel, η οποία συνδυάζει και τα δυο.

amy

Ή όταν διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την καθόλου μικρή Ολλανδέζα Νicola Vild. Αψεγάδιαστη, από όποια πλευρά και αν την κοιτάξεις.

vild 1

Αν και τη διαφορά, όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, την έκανε μια Βραζιλιάνα. Συγκεκριμένα η Giovanna Sousab που κατάφερε να μας φέρει το καλοκαίρι μέσα στο χειμώνα.

sousab

Ειδική μνεία στην fit for fun Ισπανίδα Elena Santamatilde η οποία, με τα 180 εκατοστά της, κοιτάζει όντως τον ανταγωνισμό της από τα ψηλά.

elena

Στην 'απλή ρωσίδα', όπως αυτοχαρακτηρίζεται, Stesha, που της τρέχουν τα σάλια μπροστά σε ένα πιάτο καλοφτιαγμένο ελληνικό φαγητό.

stesha

To ίδιο που συμβαίνει και στην ψηλόλιγνη Jana Puninskaya που ξέρει πως να αποθεώνει πραγματικά ένα απλό σουβλάκι.

Στην Πολωνέζα Paula Bartosiak με τα λαμπερά γαλάζια μάτια, που καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα σέξι και φινετσάτη.

bartosiak

Mπόνους το πόσο καλό δίδυμο φαίνεται να είναι με την συμπατριώτισσά της, Natalia Karabasz, που έχω την αίσθηση που μόλις αναχώρησε για τα ξένα.

karabasz

Και, κυρίως, ειδική αναφορά στην Ισπανίδα Hera Coll και το απολύτως συγκλονιστικό πρόσωπό της.

coll

Αν και, αυτή με την οποία θα θέλαμε να μοιραστούμε την πρώτη κούπα καφέ της ημέρας, είναι αδιαφιλονίκητα η Ολλανδέζα Lizette Croes που έχει χόμπι τη φωτογραφία.

croes

Η καλή ομάδα από το βάθος του πάγκου φαίνεται

Την λίστα συμπληρώνει η κοκκινομάλλα Ισπανίδα Maria Jacob που φέρνει το κάτι διαφορετικό στο τραπέζι.

jacob

H Γερμανίδα Karla Kulhmann που οργώνει τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου με ταξιδιάρα διάθεση.

karla

Η ύψους 1,78 εκατοστών Σκανδιναβή Alma Brenne που τιμά με το παραπάνω τη φημισμένη φυλή της.

alma

H ισοϋψής της Λονδρέζα Sophie Hicks, που φέρνει λίγο σε GOT Sophie Turner. Και η αιθέρια Alex Kolenda με τις εντελώς μοντέλο πασαρέλας προδιαγραφές.

kolenda

H -αγνώστων λοιπών στοιχείων- Maryan Horda, με το πρόσωπο που δεν ξεχνιέται εύκολα.

maryan

H 'με δύναμη -κυριολεκτικά- από τη Σιβηρία', Yulia Savina.

savina

Και η Πολωνέζα Gabi Paszca, κυρίως για το γεγονός ότι δεν έχει αφήσει αρχαίο που να μην το έχει επισκεφθεί.

gabi

Ενώ άκρως εντυπωσιακή, κλασάτη και αιθέρια, είναι και η Bronija Ales με έδρα τις Φιλιππίνες που μόλις προσγειώθηκε στην Αθήνα και στη ζωή μας.

bronija

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ