WOMEN

Αυτές είναι οι πιο σέξι Ελληνίδες fashion bloggers

Τιμή και δόξα σε έναν επαγγελματικό κλάδο που, ακόμη και σε περίοδο κρίσης, γνωρίζει τρελή άνθηση και μας χαρίζει -υψηλής αισθητικής- χαρές.

Προς αποφυγή -στιλιστικής- παρεξήγησης, επισημαίνουμε ότι δεν κρίνουμε με βάσει το πόσο καλές είναι στη δουλειά τους, αλλά με βάσει τη φωτογένεια, το κυριλο-σέξι που εκπέμπουν και το πόσο εύκολο μας το κάνουν να πατήσουμε το follow. ‘Εντελώς λάθος κριτήρια’, θα μου πεις. ‘Όχι, εντελώς male friendly’ θα σου απαντήσω.

Εννοείται, αν δεν το κατάλαβες ήδη, πως δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα διαχωρισμό ανάμεσα σε εκείνες που έχουν εκατοντάδες χιλιάδες followers και τις άλλες των μερικών εκατοντάδων.

Ούτε μας νοιάζει να επισημαίνουμε ποιες γνωρίζουν όντως το άθλημα και γράφουν εξαιρετικά κείμενα και τις υπόλοιπες, που είναι και περισσότερες, που αρκούνται να βγάζουν selfies και να τις ποστάρουν σε ότι πιθανό και απίθανο social media μπορείς να φανταστείς.

Με άλλα λόγια είμαστε, όσον αφορά τη συγκεκριμένη λίστα, αμερόληπτα μεροληπτικοί. Και επιφανειακοί. Μας αρέσει να τις χαζεύουμε, ρε παιδί μου, (βασικά στο instagram) και θέλουμε να δούμε αν έχουμε τα ίδια γούστα. Τώρα, αν κοιτώντας τις πάρουμε -υποσυνείδητα- και κανένα μάθημα για το σωστό στιλ, αντρικό ή γυναικείο, αυτό είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα.

Η Ελληνίδα fashion blogger/ σωσίας της Kim Kardashian

Την λένε Marie Antoinette, έχει 1,1 εκ. followers στο instagram και, όπως είναι φανερό από το όνομα του blog της (sydneyfashionblogger), είναι ομογενής από την Αυστραλία. Λατρεύει την Ελλάδα και έχει ευχέρεια στο να φωτογραφίζεται σέξι. Δυο στοιχεία που συνδυάζονται ιδανικά στην παρακάτω φωτό της από τα Κουφονήσια. Αν αναρωτιέσαι, δική της είναι και η κεντρική φωτό του άρθρου.

Οι παλιές μας γνώριμες

Ξέρουμε κάθε σπιθαμή του κορμιού τους από την εποχή που φωτογραφίζονταν μήνα παρά μήνα στα αντρικά περιοδικά. Και με χαρά βλέπουμε ότι έχουν καταφέρει με επιτυχία να κάνουν το πέρασμα στη νέα εποχή και να μετατρέψουν το χόμπι τους στο επάγγελμα.

Η συγκεκριμένη περιγραφή ταιριάζει ταμάμ στην Όλγα Φαρμάκη των 180.000 insta-followers η οποία, μαζί με την αδελφή της Γωγώ, δημιούργησαν το kisterss, το οποίο προκύπτει από τo sisters και την τελευταία συλλαβή του επωνύμου τους, εντός του οποίου βρίσκεις και τη δική τους σειρά luxury γυαλιών ηλίου. Αν και το έχουμε παράπονο ότι η Όλγα, εμάς το αντρικό κοινό, μας έχει ψιλο-ξεχάσει, αφού σπανίως ποστάρει κάτι όπου να είναι πιο ανάλαφρα ντυμένη.

Ενώ επίσης παλιά γνώριμη και αγαπημένη, από την εποχή των περιοδικών,  είναι και η Έβελιν Καζαντζόγλου των 60.000 insta-followers. Μα πολυτάλαντη γυναίκα που πλέον κάνει καριέρα ως τηλε-παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και fashion blogger.

Στην ίδια κατηγορία, αν και με λιγότερο γυμνό παρελθόν, ανήκει και η Πατρίτσια Περιστέρη με το milikiss και τους 52.000 insta-followers. Μια καψούρα από τα παλιά (θυμάμαι σαν χθες όταν έσκασε στην επικαιρότητα εξαιτίας ενός διαφημιστικού στο οποίο κούρεψε το μισό μαλλί της όπως η Βίσση) που πλέον μας ανοίγει την όρεξη και από τα λαχταριστά φαγητά που συνεχώς ποστάρει.
 

H νέα γενιά που κλέβει την παράσταση

Οι Γλυφαδιώτισσες αδελφές Γεωργαλά, Νεφέλη (96.500 insta followers) και Ναταλία (123.000 insta followers) του Bynefandnat (τέως twinfashion), είναι τόσο καλές σε αυτό που κάνουν και τόσο εντυπωσιακές ως γυναίκες (στιλάτες, μορφωμένες κτλ) όσο φαίνονται στις -εξαιρετικής αισθητικής- φωτογραφίες τους.
 

Να τους δώσεις το follow σου τυφλά. Και μετά κάνε μια extra προσπάθεια μέχρι να μάθεις να τις ξεχωρίζεις.

Ενώ κορυφαία, από άποψη φωτογένειας, είναι και η Μιρκέτα Βιδάλη , επίσης Γλυφαδιώτισσα, που επιπλέον είναι και σχεδιάστρια (No thinkin). Ένα φαντασμαγορικό πρόσωπο, τύπου Mila Kunis, που δεν βαριέσαι να κοιτάς και, επιπλέον, μια πανέξυπνη και σούπερ δραστήρια γυναίκα.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η -μεταξύ άλλων τηλεοπτική- Χρυσιάννα Ανδριοπούλου του Shoprano, βραβευμένη ως καλύτερη style fashion blogger. Μια στιλάτη γυναίκα που συνδύασε ιδανικά την αγάπη της για τη μόδα με τις σπουδές της Business Economics.

Και η πολυτάλαντη Χριστιάνα Μούσση, μοντέλο και fashion blogger (Dare n Wear).

Ένα κορίτσι που πολύ μας αρέσει και που αξίζει να ποντάρεις πάνω της. Μπόνους το πόσο ευλύγιστη είναι.

Την σχετική Super League, πάντα με βάσει τα ‘αντρικά’ κριτήρια που προαναφέραμε, συμπληρώνει η κοσμοπολίτισσα -στιλίστρια και fashion consultant- Ζήνα Χαρκοπλία του fashionvibe.net με έδρα την Βαρκελώνη.

Και η γλυκύτατη Jenny Sireac του fashionablej. 

Το βάθος του πάγκου κάνει τη μεγάλη ομάδα

Σε μια χώρα που όποια πέτρα και αν σηκώσεις μια fashion blogger θα βρεις από κάτω, το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Και σίγουρα θα αδικήσουμε κάποιες. Για να το αποφύγουμε είπαμε, στο σημείο αυτό, να αναφέρουμε συνοπτικά μερικές ακόμη. Όπως την Kύπρια Άντρια Αλετράρη του Andria’s Fashion Dose που πρωτογνωρίσαμε ως μοντέλο.

Τη Θεσσαλονικιά Άννα Αμανατίδου του annasmindfashion.

 

Την φωτογράφο Κλείω Στασινού, σχεδιάστρια κοσμημάτων και ιδρύτρια και blogger του The Muse and the Ladybug.

 

Την Φανή Παράβαλου του Fa-ssion που μπήκε στο χώρο για να συνδυάσει τις δύο μεγάλες αγάπες της, την αρχιτεκτονική και τη μόδα.

paravalou 

Και την Χρυσάνθη Κουρούπη- Κιτσινέλη του hereccomes.com

P.S. Αν έχει ξεφύγει κανένα σέξι κορίτσι από το ραντάρ μας, σε παρακαλούμε να μας ενημερώσεις. Το ίδιο δηλαδή που σου ζητήσαμε, 38 μήνες πριν, όταν ως άλλοι Χριστόφοροι Κολόμβοι, κάναμε την πρώτη απόβαση στον πλανήτη τους.