WOMEN

Η επέλαση των Θεσσαλονικιών στο Instagram

Είναι πολλές, είναι καυτές και μας θυμίζουν συνεχώς ότι η συμπρωτεύουσα είναι γεμάτη...καθαρόαιμα.

Παρότι έχουμε ήδη κάνει 2-3 άρθρα για τα ‘θερμά’ κορίτσια του Θερμαϊκού (βλέπε εδώ, εδώ και εδώ), προφανώς και δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να καλύψουμε επαρκώς το θέμα.

 

Η αλήθεια ήταν και παραμένει ότι, περπατώντας σε αυτή τη πόλη-χαρά της ζωής, είναι δεδομένο ότι θα πέσεις πάνω σε 2-3 γυναίκες τουλάχιστον που θα μπορούσαν και να γίνουν οι γυναίκες της ζωής σου. (Όπως π.χ. η εστεμμένη Κωνσταντίνα Καρκάνη πάνω και η Κλέλια Ανδριολάτου εδώ).

 

Γυναίκες που ξέρουν πως να περιποιούνται πρώτα τον εαυτό τους (εννοείται πως δεν πάνε ούτε για τσίχλες στο περίπτερο άβαφες).

 

Και μετά τον -επιρρεπή σε πειρασμούς- αμφιβληστροειδή μας. (Μαριάννα Μπαφίτη, δεν μας έχεις περάσει απαρατήρητη).

 

Το ξέρω ότι ακούγεται ελεεινό κλισέ αλλά, κάθε φορά που κάποιος από εμάς ανεβαίνει πάνω, η πραγματικότητα έρχεται και το επιβεβαιώνει.

 

Σε κάθε καφετέρια και σε κάθε μπαρ (Πολίνα Τριγωνίδου, μας συναρπάζεις).

 

Σε κάθε γυμναστήριο (σε αυτά δεν πάμε, απλώς το υποθέτουμε).

 

Σε κάθε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό (Γιολάντα Ελευθεριάδου, εσένα κοιτάζουμε).

 

Σε κάθε πίστα νυχτερινού κέντρου. Ειδικά αν πρώτο όνομα εκεί είναι το πουλέν μας, με τα υπέροχα πόδια ή η πληθωρική Τάνια Καρρά-και οι δυο απόφοιτες μουσικών reality.

 

Σε κάθε κερκίδα, εκεί που πρωτογνωρίσαμε την -νυν supermodel- Νάντια Σερλίδου ως άγγελο της εθνικής μπάσκετ και την Παοκτσου Ελένη Τσολάκη και νυν πρωινό weather girl.

Σε κάθε μπουτίκ (όπως αυτή της fashion room owner, performer και μοντέλου Μαρία Πολιτίδου, γνωστή και ως Penelope Cruz της συμπρωτεύουσας).

 

 

Και δεν σου μιλάω καν για τις πολλές γνωστές και επώνυμες που έχουν μαμαδίστικα account (Κάτια ΖυγούληΑλέκα Καμηλά, Σίσσυ Χρηστίδου και Βάσω Λασκαράκη, εσάς κοιτάζω).

Τις ακόμη περισσότερες ανερχόμενες, με σημαιοφόρο την ‘μας λείπεις τώρα που είσαι στη Νέα Υόρκη’ Ιωάννα Τριανταφυλλίδου των 182 περήφανων εκατοστών.

Άξια εκπρόσωπο του κλάδου των δίμετρων, μαζί με την -κοντύτερή της κατά ένα μόλις εκατοστό- 181 εκατοστών Άννα Πρέλεβιτς, πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ και Σταρ Ελλάς 2010.

 

Μπόνους η σοκ & δέος αδελφή της Τέα, που παίζει και να είναι η ωραίοτερη (εκτός μιντιακού προβολέα) όλων.

Και, στην κατηγορία καθαρόαιμα πίστας, την αξιομνημόνευτη Θέλξη των 184 εκατοστών. Μια γυναίκα (πλέον παντρεμένη και μάνα) που γεμίζει το μάτι και ότι χώρο μπει μέσα. 

Eπίσης την προικισμένη, σωματικά & πνευματικά (επιπέδου Τζένη Μπότση-και στις δυο περιπτώσεις) Πηνελόπη Πλάκα.

 

Tους βετεράνους του insta-σέξι όπως την βασίλισσα του είδους, Ελίνα Καντζά (επίσης, για τους γνώστες, τις Αφροδίτη Λασκούδη και Ίνα Παλαμά).

Ούτε εκείνες που έχουν έρθει τελευταία στην επικαιρότητα, όπως η Ελισάβετ η ψηλή από το Survivor.

 

Η αδελφή του Ορέστη Τσάνγκ, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ που κάνει μεταπτυχιακό στην Ιατρική, Άθληση και Υγεία, που την βλέπουμε εδώ μαζί με την pole dance instuctor Μαρία Σαββίδου.

Η ανερχόμενη παρουσιάστρια, μοντέλο και ηθοποιός Κωνσταντίνα Κομματά που κατέβηκε φέτος στην Αθήνα δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη.

 

Ή η Μαρία Νικόλ, την πιο αβυσσαλέα σέξι χορεύτρια που έχει σκάσει ποτέ μύτη συνολικά στην Ελλάδα. Ενώ επίσης από την Θεσσαλονίκη είναι και η Alice Ayersμε σπουδές στο fashion design και τo marketing. Υπέροχο θηλυκό.

Εδώ τη διαφορά κάνουν τα κορίτσια της διπλανής πόρτας (δυο κλισέ στο ίδιο άρθρο, πάω για προσωπικό ρεκόρ).

Για την ακρίβεια οι ωραίες της γειτονιάς.

 

Εκείνες που, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις, φαίνονται να παίζουν το instagram στα δάχτυλα.

Εκείνες που ξέρουν πως να κερδίζουν χαλαρά το follow.

Εκείνες που δεν φοβούνται τη ‘σκληρή’ δουλειά και τον ιδρώτα που χρειάζεται να χύσουν για να το διατηρήσουν.

 

Εννοείται πως τις ευχαριστούμε από καρδιάς.

Βλέπεις το made in Salonika instagram μας δίνει την ευκαιρία να αισθανόμαστε ότι είμαστε και εμείς εκεί, δίπλα τους.

 

Και σόρι, αλλά ένας κόσμος στον οποίο κατοικούν μόνο insta-Θεσσαλονικιές, είναι ένας κόσμος στον οποίο θέλεις να ζεις.

 

Και δεν μιλάω μόνο για το σέξι. Θυμίζω ότι Θεσσαλονικιά είναι η πολυ-Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη που είναι επίσης ταλαντούχα στο insta.

 

H ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη που θα μπορούσε να είναι supermodel.

 

Καθώς επίσης η βραβευμένη επιστήμονας της NASA, Ελένη Αντωνιάδου, που υπήρξε πρώην βολεϊμπολίστρια του Ηρακλή.

Και οι δυο πιο σέξι πολιτικοί όλων των εποχών, Έλενα Ράπτη (σ.σ. φανταστική είναι και η συνονόματή της φοιτήτρια Νομικής, στην οποία πέσαμε πάνω τυχαία) και Εύα Καϊλή

 

Κάπου εδώ, νομίζω, ότι ήρθε η ώρα να πετάξω το μικρόφωνο κάτω. Αυτό που μπορεί να πιάσει η Κατερίνα Στικούδη που τρέλαινε τον κόσμο πολύ πριν κατέβει στην Αθήνα για τα καλλιστεία. Όταν ήταν ακόμη η πιο ωραία κολυμβήτρια που έχει περάσει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.

Εκείνη δηλαδή η Θεσσαλονικιά στην οποία αξίζει να κάνεις πρώτα από όλα follow αφού το τιμά το instagram της όσο εμείς εκείνη. Και η οποία ναι, όντως φέρνει την άνοιξη.

Σε άξια διάδοχο της οποίας φαίνεται να εξελίσσεται η -άκρως επίκαιρη- Έλενα Κρεμλίδου του Ότι να’ναι και ραδιοφωνική συμπαρουσιάστρια του Περρή με τις καμπύλες Grand Canyon.