WOMEN

Σοκ και δέος, 4 Άγγελοι της Victoria’s Secret ταυτόχρονα στη Μύκονο

Ο λουσάτος γάμος της Ana Beatriz Barros ήταν η αφορμή για να κάνουν απόβαση στο νησί οι μισοί Άγγελοι του πλανήτη. Γιατί, προφανώς, όταν ένας Άγγελος παντρεύεται οι άλλοι μαζεύονται για bikini selfie.

Εν αρχή η νυφούλα, Ana Beatriz Barros, για τον κόστους 5 εκ. ευρώ γάμο της οποίας με Αιγύπτιο επιχειρηματία, που έλαβε χώρα πριν από δυο μέρες στη Μύκονο, σας τα έχουμε ήδη πει.

 

Στο πλευρό της η κολλητή της Alessandra Ambrosio, επίσης Βραζιλιάνα, 35άρα, παντρεμένη και Άγγελος της Βικτόρια, που πόσταρε αυτή τη φωτό από το Santa Marina.

 

Mε την τριάδα των Βραζιλιάνων Αγγέλων που βρέθηκαν καλεσμένοι στο νησί, να ολοκληρώνεται με την υπέροχη Adriana Lima, η οποία, όπως και η Alessandra, έφερε μαζί και το παιδί της. Μοναδική διαφορά ότι η Lima δεν πόσταρε φωτό με μπικίνι, αλλά φωτό που την δείχνει να τρέχει. Δεν πειράζει, πάντοτε ήταν η πιο σεμνή από τις τρεις.

 

Μπόνους η παρουσία μιας ακόμη Βραζιλιάνας supermodel, της 33χρονης Isabeli Fontana, που είδαμε πρόσφατα στο MILF βιντεοκλίπ της Fergie και η οποία έχει περπατήσει σε πασαρέλα της Victoria’s Secret (στα 16, κάτι που προκάλεσε σούσουρο) χωρίς ποτέ να γίνει Άγγελος.

 

Καθώς επίσης της 35χρονης Βραζιλιάνας supermodel Fernanda Motta, που έχει κάνει το πέρασμά της από τις σελίδες του Sports Illustrated πριν καταλήξει να διαπρέπει ως παρουσιάστρια του Βραζιλιάνικου Next Top Model.

 

Και της μεγαλύτερης αδελφής της Ana Beatriz, Patricia Barros, εκείνης με την οποία η Ana έμενε όταν πρωτο-μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή προς την ποιοτική υποκριτική.

 

Ταυτόχρονα με όλες αυτές -αλλά χωρίς να μπορώ να επιβεβαιώσω αν ήταν καλεσμένη ή όχι- στη Μύκονο βρέθηκε και συνεχίζει να βρίσκεται η 27χρονη Σουηδή Άγγελος της Victoria, Elsa Hosk.

 

Η συγκεκριμένη λήψη της οποίας στάθηκε και αφορμή για να θυμηθούμε το γάμο και να το ψάξουμε λίγο με τις πιο καυτές καλεσμένες σε αυτόν.

Loves vacation 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης elsa hosk (@hoskelsa) στις

 

Κρίμα πάντως που δεν υπήρχαν πουθενά πρόχειρα στο νησί κομφετί, ώστε να κάνει το κορίτσι μια αντίστοιχη λήψη στην ακροθαλασσιά όπως πριν από λίγες μέρες στο St. Barths.

 

O καλός ο γάμος από το βάθος του πάγκου φαίνεται

Εκεί που ξεχωρίσαμε την ανερχόμενη Βραζιλιάνα μοντέλο Jeísa Chiminazzo.

 

Την συμπατριώτισσά της Renata Maciel.

 

Την μπουστάτη τoυρκικής καταγωγής Δανέζα υπερ-παραγωγή (εννοείται μοντέλο) με το όνομα Τulin Sahin.

 

Και την εξαίσια Ουκρανή supermodel Alina Baikova που έκλεψε την παράσταση όπως μόνο οι δίμετρες Ουκρανές ξέρουν να κάνουν.