ΤΑΞΙΔΙ

Έτσι θα κάνεις τα ωραιότερα ταξίδια και θα βγεις κερδισμένος

Έξι top influencers παραδίδουν μαθήματα ταξιδιωτικής διάνοιας.

Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να κερδίζεις χρήματα αντί να χάνεις, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σου, σού έχουμε τη λύση. H Έλενα Γαλίφα, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Μαρία Κόφου, η Ελένη Στασινοπούλου και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, και ταξιδεύουν σε αγαπημένους προορισμούς με το Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή της Eurobank και τη Eurobank Mastercard κάρτα τους.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή είναι το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης που σου επιστρέφει πραγματικά ευρώ, και όχι πόντους. Επιπλέον, σε συνεργασία με την AEGEAN, σου δίνει τη δυνατότητα να επισκέπτεσαι τους πιο όμορφους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό με 1 βαλίτσα δωρεάν για να μην χρειαστεί να κάνεις σκληρή διαλογή την επόμενη φορά.

 

Πώς μπορεί κανείς να ταξιδέψει με αυτό; Πολύ απλά! Αρκεί να μπει στο http://bit.ly/Epistrofi-Aegean ή στο app της Aegean με τη Eurobank Mastercard κάρτα του και, ακολουθώντας μια σύντομη διαδικασία, να κάνει τα ευρώ €πιστροφή εισιτήρια. Πληρώνει δηλαδή, μόνο τους φόρους.

Κι αν έχεις απορία πώς μαζεύει κανείς ευρώ €πιστροφή για να μπορέσει να κάνει κράτηση, η απάντηση είναι και πάλι πολύ απλή: χρησιμοποιώντας την κάρτα του στις 8.500+ επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το πρόγραμμα και μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Ψηθήκες; Τότε μην κάθεσαι! Κλείσε τώρα τα εισιτήριά σου με το Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή της Eurobank και τη Eurobank Mastercard κάρτα σου ΕΔΩ.

Κι αν ανήκεις στους αναποφάσιστους σ’ ότι αφορά την επιλογή του Προορισμού σου, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις τις προσφορές του Προγράμματος €πιστροφή. Μπορεί να σε εμπνεύσουν!